Ozgurruh 2 Oluşturuldu: Mayıs 23, 2016 Paylaş Oluşturuldu: Mayıs 23, 2016 Herkese Merhaba, Uzun süredir bir manzara fotoğrafı aşığı olarak hep kendi resimlerimi çekmek istemişimdir. Bir türlü fırsat bulup bu hobiye başlayamamıştım ama artık bir Nikon D7000 sahibi olarak sizlerin arasına katıldım. Selamlar.... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aaasssddd 0 Mayıs 23, 2016 gönderildi Paylaş Mayıs 23, 2016 gönderildi Hoş Geldiniz. Fotoğraflarınızı bekliyoruz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kemal Öztürk Turkoy 1.320 Mayıs 23, 2016 gönderildi Paylaş Mayıs 23, 2016 gönderildi Hoşgeldiniz hevesini isteğiniz daim olsun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozgurruh 2 Mayıs 29, 2016 gönderildi Yazar Paylaş Mayıs 29, 2016 gönderildi Çok teşekkür ederim. Bu arada uygun yer mi bilemiyorum fakat Cepten Tapatalk kullanarak girmek istediğimde uyarı veriyor sadece okuyabiliyorum. Buradan bir işlem mi yapmak gerekiyor acaba ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kemal Öztürk Turkoy 1.320 Mayıs 29, 2016 gönderildi Paylaş Mayıs 29, 2016 gönderildi 53 dakika önce, Ozgurruh yazdı: Çok teşekkür ederim. Bu arada uygun yer mi bilemiyorum fakat Cepten Tapatalk kullanarak girmek istediğimde uyarı veriyor sadece okuyabiliyorum. Buradan bir işlem mi yapmak gerekiyor acaba ? Yok herhangi birşey yok Tapatalk sistemi 2 üyelik ile çalılır ona dikkat edin. Yani tapatalk programı ilk girişte üyeliği kendi sistemine yaptıgı üye burayı geçtikten sonra Bizim üyeliğimiz ile Nikontürk'ü aradıktan sonra giriş yapmayı unutmayın. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozgurruh 2 Mayıs 31, 2016 gönderildi Yazar Paylaş Mayıs 31, 2016 gönderildi Sorunu cozdum, tapatalkta giris yapip basaramayan aradaslar buraya uye olurken kullandiklari mail adresini kullanici adi kismina yazarsaniz girebiliyorsunuz. LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yasin Korkmaz 56 Haziran 1, 2016 gönderildi Paylaş Haziran 1, 2016 gönderildi On 23.05.2016 at 21:12, Ozgurruh yazdı: Herkese Merhaba, Uzun süredir bir manzara fotoğrafı aşığı olarak hep kendi resimlerimi çekmek istemişimdir. Bir türlü fırsat bulup bu hobiye başlayamamıştım ama artık bir Nikon D7000 sahibi olarak sizlerin arasına katıldım. Selamlar.... aleyküm selam Hoşgeldin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın