İçeriğe git

Merhaba

Ozgurruh

Recommended Posts

Herkese Merhaba,

Uzun süredir bir manzara fotoğrafı aşığı olarak hep kendi resimlerimi çekmek istemişimdir.

Bir türlü fırsat bulup bu hobiye başlayamamıştım ama artık bir Nikon D7000 sahibi olarak sizlerin arasına katıldım.

Selamlar....

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Çok teşekkür ederim. Bu arada uygun yer mi bilemiyorum fakat Cepten Tapatalk kullanarak girmek istediğimde uyarı veriyor sadece okuyabiliyorum. Buradan bir işlem mi yapmak gerekiyor acaba ? 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

53 dakika önce, Ozgurruh yazdı:

Çok teşekkür ederim. Bu arada uygun yer mi bilemiyorum fakat Cepten Tapatalk kullanarak girmek istediğimde uyarı veriyor sadece okuyabiliyorum. Buradan bir işlem mi yapmak gerekiyor acaba ? 

Yok herhangi birşey yok Tapatalk sistemi 2 üyelik ile çalılır ona dikkat edin.

Yani tapatalk programı ilk girişte üyeliği kendi sistemine yaptıgı üye burayı geçtikten sonra Bizim üyeliğimiz ile Nikontürk'ü aradıktan sonra giriş yapmayı unutmayın.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sorunu cozdum, tapatalkta giris yapip basaramayan aradaslar buraya uye olurken kullandiklari mail adresini kullanici adi kismina yazarsaniz girebiliyorsunuz.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

On 23.05.2016 at 21:12, Ozgurruh yazdı:

Herkese Merhaba,

Uzun süredir bir manzara fotoğrafı aşığı olarak hep kendi resimlerimi çekmek istemişimdir.

Bir türlü fırsat bulup bu hobiye başlayamamıştım ama artık bir Nikon D7000 sahibi olarak sizlerin arasına katıldım.

Selamlar....

aleyküm selam

Hoşgeldin

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sende sohbete katıl

Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın

Misafir
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Eklediğiniz Link Otomatik Olarak Embed Çevrilmiştir..   Sadece yazı link haline çevir

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editörü Temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Kullanım Şartları Gizlilik Politikası Bu web sitesini daha iyi hale getirmeye yardımcı olmak için cihazınıza çerezler yerleştirdik. Çerez ayarlarınızı değiştirebilirsiniz, aksi takdirde devam etmek için tamam olduğunuzu varsayacağız.