Yasin ÜYEL 31 Oluşturuldu: Mayıs 26, 2016 Paylaş Oluşturuldu: Mayıs 26, 2016 Herkese merhabalar; Lightroom'un son sürümünü kullanıyorum. Brush tool ile bir düzenleme yaptığımda düzenlediğim alanları gösteren ve bu düzenlemeyi yeniden editleme imkanı sunan bir nokta koyuyordu program. Son iki gündür böyle bir nokta koymuyor. Yani brush tool ile bir düzenleme yaptıysam onu tekrar edit edemiyorum. Diğer toll'larda böyle bir problem yok. Programı yeniden kurdum olmadı. Ayarları sıfırladım yine olmadı. Bilgisi olan varsa sevinirim. Teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yasin Korkmaz 56 Mayıs 28, 2016 gönderildi Paylaş Mayıs 28, 2016 gönderildi Valla ingilizcem olmadığı için, Adobe Photoshop CS6 kullanırım Buradan veya " lightroom brush tutorial " yazarak bulabilirsin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yasin ÜYEL 31 Mayıs 28, 2016 gönderildi Yazar Paylaş Mayıs 28, 2016 gönderildi (düzenlendi) Teşekkür ederim. Tam olarak bahsettiğim problem ve çözümü buymuş. Aynı sorunu yaşayanlara da ışık tutar umarım. Mayıs 28, 2016 - Yasin ÜYEL tarafından düzenlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın