Blackseaa Oluşturuldu: Mayıs 31, 2016 Oluşturuldu: Mayıs 31, 2016 iyi günler gece çekim yaparken vizor de pozlama ekranına baktığım da 0 a getırıp cektıgım de ya cok karanlık ya da cok aydınlık oluyor . neden acaba ? Alıntı
Forum Editörü Sebahattin Demir Mayıs 31, 2016 gönderildi Forum Editörü Mayıs 31, 2016 gönderildi Hangi modda çekim yapıyorsunuz (P, S, A, M)? Exif bilgileriyle birlikte örnek bir foto gönderebilir misiniz? Alıntı
Kemal Öztürk Turkoy Mayıs 31, 2016 gönderildi Mayıs 31, 2016 gönderildi Lütfen konu açarken konu bölümüne dikkat ediniz ve farklı konularınız için ayrı mesajlar ayrı konular açmayın. hepsini toplu bir şekilde bir mesaj da yazabilirsiniz. teşekkürler. Alıntı
Blackseaa Haziran 1, 2016 gönderildi Yazar Haziran 1, 2016 gönderildi M MODUNDA ÇEKİM YAPIYORUM. Alıntı
Forum Editörü Sebahattin Demir Haziran 1, 2016 gönderildi Forum Editörü Haziran 1, 2016 gönderildi 10 dakika önce, Blackseaa yazdı: M MODUNDA ÇEKİM YAPIYORUM. Örnek fotoğraf gönderemeseniz bile, sorun yaşadığınız bir fotoğrafın exif bilgilerinin tamamını paylaşır mısınız? Alıntı
Blackseaa Haziran 1, 2016 gönderildi Yazar Haziran 1, 2016 gönderildi ÜSTAT FOTOĞRAF ÇEKMEYE YENI BASADIGIM ICIN DEDIGINIZ SEYI ANLAMADIM EXİF NE OLUYOR ACABA ? Alıntı
Forum Editörü Sebahattin Demir Haziran 1, 2016 gönderildi Forum Editörü Haziran 1, 2016 gönderildi 18 dakika önce, Blackseaa yazdı: ÜSTAT FOTOĞRAF ÇEKMEYE YENI BASADIGIM ICIN DEDIGINIZ SEYI ANLAMADIM EXİF NE OLUYOR ACABA ? Dijital makineyle çekilmiş olan fotoğraf sadece görüntü verilerinden ibaret değildir. Fotoğrafın hangi makine ile, hangi lens ile, ne zaman, hangi diyafram / enstantane / ISO değeriyle çekildiği gibi daha onlarca bilgiyi içeren bir dosyayı da bu görüntü dosyasının içinde barındırır. Bu dosyaya "Exchangeable Image File" kısaca EXIF denilmektedir. EXIF, çekilen fotoğrafı okumamızı sağlarken aynı zamanda bize çekime ait ipuçları ve detayları verir. EXIF Bilgisini almak (Windows için): Sorun yaşadığınız fotoğrafı bilgisayarınıza aktarın. Bilgisayarınızda dosya üzerine gelip mouse sağ tuşa basarak "Özellikler" kısmına tıklayın. Gelen pencerede "Ayrıntılar" sekmesine tıklayın. Buradaki bilgilerin tamamını kopyalayıp bize gönderin. Gelen pencere ekteki görüntü gibi olacaktır. Alıntı
Blackseaa Haziran 1, 2016 gönderildi Yazar Haziran 1, 2016 gönderildi ANLADIM ÜSTAT ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ŞUAN BİLMİORUM AMA ÖĞRENİNCE ATACAĞIM BİLGİLERİ.. Alıntı
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın