Selçuk Özdil 0 Oluşturuldu: Haziran 1, 2016 Paylaş Oluşturuldu: Haziran 1, 2016 İyi gunler arkadaslar gecenlerde cekim yapmak icin disari ciktim ve bir manzara cekmek icin diyaframimi 22 ye getirdim ve cekimimi yaptim fakat eve gelip isleme isini yapiyim derken siyah siyah noktalar gordum faka diyafram 4-5.6 da boyle bir sıkınti yok bunun nedeni nedir lutfen yardimci olurmusunuz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
myasar 53 Haziran 2, 2016 gönderildi Paylaş Haziran 2, 2016 gönderildi (düzenlendi) Çok tipik bir sensör kirliliği sorunu. Bu sorunu internetten arayın. Değişik çözümler bulacaksınız. Karar aşamasında isterseniz tekrar buraya sorup yönlendirilme isteyebilirsiniz. İçinizi ferah tutmanız için: Sensör kirliliği bir arıza olmayıp oldukça kolay halledilebilecek bir sorundur. Haziran 2, 2016 - myasar tarafından düzenlendi imla 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yasin Korkmaz 56 Haziran 2, 2016 gönderildi Paylaş Haziran 2, 2016 gönderildi Gece dışarı çıktığın zaman lensin temiz olmasına dikkat et Eğer gece açık diyafram ( f / 1.8 - 2.8 - 4 - 5.6 ) kullanmazsan, yüksek diyaframlarda uzun pozlama yapmalısın Örneğin manual modda f / 22 - 2,5 s - ISO 200 - 400 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın