mehmetyesilova 0 Oluşturuldu: Haziran 4, 2016 Paylaş Oluşturuldu: Haziran 4, 2016 İstemeden de olsa makinemi satıyorum. Sıfır gibi değil, Sıfır diyebilirim. Detaylar için iletişime geçebilirsiniz. mehmetyesilova@icloud.com Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Doğan 1 Haziran 4, 2016 gönderildi Paylaş Haziran 4, 2016 gönderildi Bende de 7100 var. Nasıl öğrenebilirim çekim sayısını? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mehmetyesilova 0 Haziran 4, 2016 gönderildi Yazar Paylaş Haziran 4, 2016 gönderildi Çektiğin fotolar zaten numaralanıyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yasin Korkmaz 56 Haziran 4, 2016 gönderildi Paylaş Haziran 4, 2016 gönderildi 1 saat önce, Mustafa Doğan yazdı: Bende de 7100 var. Nasıl öğrenebilirim çekim sayısını? Android telefona sahipsen, gir bu uygulamayı yükle ve fotoğraf makinenden çektiğin fotoğrafı okut Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Doğan 1 Haziran 4, 2016 gönderildi Paylaş Haziran 4, 2016 gönderildi IOS kullanıyorum. https://www.camerashuttercount.com/ bu siteden kontrol ettim 4374 çıktı : ) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yasin Korkmaz 56 Haziran 4, 2016 gönderildi Paylaş Haziran 4, 2016 gönderildi 1 sene 9 ay D5100 kullanmaktayım, bu zaman içerisinde 15.400 pozum var Darısı başına Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın