ahmetyener 0 Oluşturuldu: Haziran 4, 2016 Paylaş Oluşturuldu: Haziran 4, 2016 İyi akşamlar herkese şimdiden teşekkür ederim. Yeni Nikon D7100 aldım. Üzerinde 18*105 lens var. Daha öncesinden pek bir bilgim yok fotoğrafları çekerken otomatik netleme veya manuel problem yaşıyorum 51 odak noktası var yazıyor kılavuzda felan ama ben sadece bir tanesini görüp ayarlayabiliyorum vizörden tabi manuel netlemeye çalıştığım zamanlar. Uzakta birinin fotoğrafını çekerken mesela yüzü pek net çıkmıyor sebebi ne olabilir bilen varsa yardımcı olursanız sevinirim. İyi akşamlar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yasin ÜYEL 31 Haziran 5, 2016 gönderildi Paylaş Haziran 5, 2016 gönderildi Sanırım burayı dikkatlice okumalısınız. Daha sonra öğrendiklerinizi uygulayıp iyice pekiştirince sorununuz çözülecektir. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Forum Editörü Sebahattin Demir 472 Haziran 5, 2016 gönderildi Forum Editörü Paylaş Haziran 5, 2016 gönderildi Ahmet bey, Makinenizin Kullanım Kitapçığını, özellikle de 71-77 sayfaları arasındaki toplam 8 sayfayı dikkatlice okuyun ve uygulayın. AF-A, AF-S, AF-C modları nedir, ne işe yarar, AF Alan Modları nelerdir, nerelerde kullanılır bunları iyice öğrenin. Elinizdeki makine oldukça kaliteli bir gövdedir. Tüm bunlardan önce konuyu iyi bilenlerden eğitim almanızı tavsiye ederim. Kolay gelsin. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ahmetyener 0 Haziran 6, 2016 gönderildi Yazar Paylaş Haziran 6, 2016 gönderildi Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim iyi günler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın