myasar 53 Oluşturuldu: Haziran 8, 2016 Paylaş Oluşturuldu: Haziran 8, 2016 İyi günler, Siteye her girişimde resim eklemem vb. konusunda uyarı alıyorum. Bana "resim eklemek istemiyorum" diye bir seçenek de sunulmamış. Bu rahatsız edici uyarıyı bir daha almamak için acaba bir yol var mı? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kemal Öztürk Turkoy 1.320 Haziran 8, 2016 gönderildi Paylaş Haziran 8, 2016 gönderildi Bilgileriniz ve profilinizin düzgün bir görselliğe ulaşması için yaptıgımız bir uygulama. Sadece 1 dk'nızı ayırarak bu işlemi yapabilirsiniz. Teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
myasar 53 Haziran 8, 2016 gönderildi Yazar Paylaş Haziran 8, 2016 gönderildi 3 saat önce, Kemal Öztürk Turkoy yazdı: Bilgileriniz ve profilinizin düzgün bir görselliğe ulaşması için yaptıgımız bir uygulama. Sadece 1 dk'nızı ayırarak bu işlemi yapabilirsiniz. Teşekkürler. Yani bu, anladığım kadarıyla, resim yüklemek zorundayım anlamına geliyor. Teşekkürler.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın