fotografcekimteknikleri 1 Oluşturuldu: Haziran 9, 2016 Paylaş Oluşturuldu: Haziran 9, 2016 Çok sorular bir soruya cevaben paylaşmak istedim Belki hala soran çıkar aramızda diye Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yasin Korkmaz 56 Haziran 9, 2016 gönderildi Paylaş Haziran 9, 2016 gönderildi 23 dakika önce, fotografcekimteknikleri yazdı: Çok sorular bir soruya cevaben paylaşmak istedim Belki hala soran çıkar aramızda diye Komik olmuşda, eğer elinde 1.4 lens varsa 1 m'yi dahi FLU yapar ama " FLU miktarı 7 m ile bir olur mu? pampa " dersen olmaz.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nedim Yıldız 2 Haziran 12, 2016 gönderildi Paylaş Haziran 12, 2016 gönderildi Tebrikler Bilal'e anlatır gibi anlatmışsınız. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yaşar Cantürk 0 Haziran 13, 2016 gönderildi Paylaş Haziran 13, 2016 gönderildi 1.4 lensin varsa her türlü flu yaparsın panpa Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın