Bekar Aydın 1 Oluşturuldu: Haziran 13, 2016 Paylaş Oluşturuldu: Haziran 13, 2016 Arkadaşlar, Çeşitli sitelere baktım ama göremedim; en fazla özelliği bulunan tripodlarda bile, en fazla 1 makineyi monte edebiliyorsun. Peki, Örnek:Bir düğün çekimindesin, 2 tane F:Makinen var ve bir tanesiyle video çekiyorsun diğeriyle de ayrıca fotoğraf çekeceksin, yanı , öyle bir ortam oluştu. Sorum şu: 2 F.Makinesini aynı anda bir tripoda monte edebilecek öyle bir tripod yok mu? Şimdi, nerden çıktı bu saçma soru diyeceğinizi sanıyorum. Ben, burada, bazı düğün, nişan çekimlerinde görev alıyorum.Tripod var ama yalnızca 1 tanesine video çeken makineti takıyorum.Fotoğraf çekeceğim makinede elimde duruyor ve eller yorulunca titremeler başlıyor tabii fotoğraflarda bu titreme nedeniyle net olmuyor.Sorumu da bu nedenle sordum. İyi Geceler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nikontürk 7 Haziran 14, 2016 gönderildi Paylaş Haziran 14, 2016 gönderildi Düğünde tripoda bağlı fotoğraf makinası ile fotoğraf çekemezsin, şartlar buna müsaade etmez. Çünkü o kadrajı ayarlarken bu kez video çeken makinanın kadrajı bozulur. Madem bu işi tek başına yapıyorsun o zaman fotoğraf makinasını boynuna veya omuzuna asacaksın. Öte yandan bir tripoda değil 2 tane, istersen 10 tane makina takabileceğin ekstra aparatlar mevcut. Özellikle şaryo tipi olanlar, yani video çekiminde kullanılan aletlerle bu iş çok rahat olur, ama senin işinde bu abesle iştigal olur. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın