İçeriğe git

Recommended Posts

               Arkadaşlar,

Çeşitli  sitelere baktım  ama göremedim; en  fazla özelliği  bulunan  tripodlarda bile,  en  fazla 1  makineyi  monte  edebiliyorsun. Peki,  Örnek:Bir  düğün  çekimindesin, 2 tane F:Makinen  var ve bir tanesiyle  video  çekiyorsun  diğeriyle de ayrıca fotoğraf  çekeceksin,  yanı  , öyle bir ortam  oluştu. Sorum  şu: 2  F.Makinesini  aynı anda bir tripoda monte  edebilecek öyle bir tripod yok  mu? Şimdi,  nerden  çıktı bu saçma soru  diyeceğinizi sanıyorum. Ben,  burada,  bazı  düğün, nişan çekimlerinde  görev alıyorum.Tripod var  ama yalnızca  1  tanesine video  çeken  makineti takıyorum.Fotoğraf  çekeceğim makinede elimde duruyor ve eller  yorulunca titremeler başlıyor tabii  fotoğraflarda bu titreme nedeniyle net olmuyor.Sorumu da bu  nedenle sordum.

             İyi  Geceler

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Düğünde tripoda bağlı fotoğraf makinası ile fotoğraf çekemezsin, şartlar buna müsaade etmez. Çünkü o kadrajı ayarlarken bu kez video çeken makinanın kadrajı bozulur. Madem bu işi tek başına yapıyorsun o zaman fotoğraf makinasını boynuna veya omuzuna asacaksın.

Öte yandan bir tripoda değil 2 tane, istersen 10 tane makina takabileceğin ekstra aparatlar mevcut. Özellikle şaryo tipi olanlar, yani video çekiminde kullanılan aletlerle bu iş çok rahat olur, ama senin işinde bu abesle iştigal olur.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sende sohbete katıl

Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın

Misafir
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

  Only 75 emoji are allowed.

×   Eklediğiniz Link Otomatik Olarak Embed Çevrilmiştir..   Sadece yazı link haline çevir

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editörü Temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Kullanım Şartları Gizlilik Politikası Bu web sitesini daha iyi hale getirmeye yardımcı olmak için cihazınıza çerezler yerleştirdik. Çerez ayarlarınızı değiştirebilirsiniz, aksi takdirde devam etmek için tamam olduğunuzu varsayacağız.