İçeriğe git

d7100 video

oavada

Recommended Posts

Sanırım kullanım kitapçığınız yok ya da webde buna ulaşamıyorsunuz.

LV yazısını görebiliyor musunuz? Onu kamera simgesinin olduğu alt pozisyona getirin ve LV düğmesine basın, LCD ye görüntü geldi mi? Tamam. Sonra üstte deklanşör düğmesinin yakınlarında bir yerlede küçük kırmızı renkli bir düğme olacak. Hah işte bu düğmeye basınca video çekmeye başlar.

Cep telefonuyla daha rahat ve daha kolay çekersiniz sanırım.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sağolun işin sırrı küçük kırmızı düğmedeymiş teşekkürler.

Birde video çekmeye başladım mesela 18 mm 55 mm geçerken zoom halkasını çevirirken tabii el titriyor bilgisayardada baktım hoş değil.

Daha akıcı video çekimi için önerileriniz varmı acaba? Tripod ve stediacam şart tabii de . makina üzerinde yapabileceğim standart ayarlar olarak.

Nikon d7100

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

3 saat önce, oavada yazdı:

Sağolun işin sırrı küçük kırmızı düğmedeymiş teşekkürler.

Birde video çekmeye başladım mesela 18 mm 55 mm geçerken zoom halkasını çevirirken tabii el titriyor bilgisayardada baktım hoş değil.

Daha akıcı video çekimi için önerileriniz varmı acaba? Tripod ve stediacam şart tabii de . makina üzerinde yapabileceğim standart ayarlar olarak.

Nikon d7100

Bu soruyla ilgili ikinci bir başlık açmışsınız. Aynı konuda birden fazla başlığı uygun görmüyoruz, bundan dolayı sildim, bilginize.

Sorduğunuz soru temel fotoğraf/video eğitimiyle ilgili. Bunu burdan yazarak anlatmaya benim vaktim yok. Belki vakti bol arkadaşlar bir şeyler yazabilirler. Sorduğunuz sorulara göre size genel bir tavsiyede bulunabilirim: Temel eğitim alın, forumlardan eğitim alınmaz.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sende sohbete katıl

Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın

Misafir
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Eklediğiniz Link Otomatik Olarak Embed Çevrilmiştir..   Sadece yazı link haline çevir

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editörü Temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Kullanım Şartları Gizlilik Politikası Bu web sitesini daha iyi hale getirmeye yardımcı olmak için cihazınıza çerezler yerleştirdik. Çerez ayarlarınızı değiştirebilirsiniz, aksi takdirde devam etmek için tamam olduğunuzu varsayacağız.