herneks 0 Oluşturuldu: Haziran 24, 2016 Paylaş Oluşturuldu: Haziran 24, 2016 Sa öncelikle elimde Nikon d5500 mevcut lens olarak tokina 11 - 16 ve nikon kendisine aite olan 18 55 lensim mevcut . bir organizatörle anlaştım düğün fotorafları çekcem halay çekenler dans edenler gibi fotoraflar çekcem sizce bu lensler yeterli olurmu yoksa başka lens alayımı . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yasin Korkmaz 56 Haziran 24, 2016 gönderildi Paylaş Haziran 24, 2016 gönderildi Tokina bile yeterli bence Çok gezmen ve oturmaman gerekecek Kolay gelsin.. Burada Canon 50mm f/1.2L and the Tokina 11-16mm f/2.8 lensler kullanılmış Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
herneks 0 Haziran 24, 2016 gönderildi Yazar Paylaş Haziran 24, 2016 gönderildi 39 dakika önce, Yasin Korkmaz yazdı: Tokina bile yeterli bence Çok gezmen ve oturmaman gerekecek Kolay gelsin.. Burada Canon 50mm f/1.2L and the Tokina 11-16mm f/2.8 lensler kullanılmış peki sizce hangi moda kulanmak daha iy olur Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yasin Korkmaz 56 Haziran 24, 2016 gönderildi Paylaş Haziran 24, 2016 gönderildi 2 Kere açık havada düğün video ve fotoğrafları çektim, ben " M " modu kullandım Çünkü açık hava 35 mm 1.8g kullandım, flashsız, enstantaneyi kava karardığı zaman düşürdüm, ISO 100 Bence " A " mode senin tokina için ideal olacak Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın