Gökhan YAZICI 856 Ekim 20, 2013 gönderildi Paylaş Ekim 20, 2013 gönderildi Ben domates üretip satıyorum.Biriniz haftada 100kg, diğeriniz haftada 20kg alıyorsunuz.İkinize de aynı fiyattan vermem akıl mantık işi olurmu?20kg alana aynı fiyattan verirsem 100kg alan isyan etmez mi?Fiyatların düşmesi için yasal yoldan getirilen ürünlerin satılması lazım, onların satılması içinde spot ürünlerin ülkeye sokulmaması lazım.Yıllardır herkesin cebinde iPhone var. İlköğreim öğrencilerinde artık iPhone 5 ler var.Belki 3-5 milyon iPhone kullanıcısı var memlekette ancak Apple sor TR de 100-200.000 satışımız var diyecektir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
B.Cem BOZBAŞ 66 Ekim 26, 2013 gönderildi Paylaş Ekim 26, 2013 gönderildi Aslında direkt olarak Japonya Nikon'a ulaşılabilse, TÜrkiye temsilcisine ne yaptırımlar uygulatılır ama ulaşmıyorsunuz maalesef...Otomotik mesajla geri dönÜş yapılıyor. Gereksizlere alıyorlar herhalde mailleri. Ulaşmak çok sıkıntılı abi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Forum Editörü Ümit Alper TÜMEN 756 Ekim 26, 2013 gönderildi Forum Editörü Paylaş Ekim 26, 2013 gönderildi Otomotik mesajla geri dönÜş yapılıyor. Gereksizlere alıyorlar herhalde mailleri. Ulaşmak çok sıkıntılı abi.Nereye yazıyorsun da dönÜyorlar Cem. Bende uzun uzun yazmak istiyorum... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın