mertserfice 0 Oluşturuldu: Haziran 29, 2016 Paylaş Oluşturuldu: Haziran 29, 2016 Arkadaşlar lütfen yardımcı olun donanım yazılım sürümünü usb ile yükleyemedim bin dosyasını atamıyorum izin vermiyor makinenin ayarlar bölümünde usb bağlantısıyla ilgilide birşey yok yardım edin ne olur Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nikontürk 7 Haziran 30, 2016 gönderildi Paylaş Haziran 30, 2016 gönderildi Kart okuyucu ile çalışmak en güvenli yöntemdir. Sözkonusu firmware yazılımını SD kartın root'una bilgisayar üzerinde kopyalayın. Sonra SD kartı makinaya takıp firmware update işlemini yapın. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yasin Korkmaz 56 Haziran 30, 2016 gönderildi Paylaş Haziran 30, 2016 gönderildi Direkt SD kartı PC'ye tak ve içine at ama klasör içine değil Kopyalama yapmıyorsa kart üzerinde " Lock " var, açık mı ?, kapalı mı ? dikkat et Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın