Mrvnml 0 Oluşturuldu: Temmuz 10, 2016 Paylaş Oluşturuldu: Temmuz 10, 2016 Öncelikle konuya nasıl girmeliyim bilmiyorum önceden telefonumla fotoğraflar çekiyor gözlerimle görduğum guzel anıları kaydetmek istiyordum zamanla bunları insanlarında görmesini istedim şimdi ise uzun süredir süren bu hevesimin verdiği cesaretle nikon d5200 aldım yaklaşık bir ay oldu iyimi kötümü bilmiyorum fakat cektiğim fotoğraflar hoşuma gidiyor sizce bunları insanlarla paylaşmalımıyım ki paylaşmayi istiyorum insanlardan iyi kötü yorumlar almayı kendimi böyle böyle geliştirmeyi çevremdeki insanlar facebook ve instagram üzerinden sayfalar açarak bunu yapabilirsin diyorlar öyle düşünüp dolaşırken bu sayfayı bulup üye oldum sizce bunu yapmalımıyım eğer yapıcaksamda nasıl bir isimle yapmalıyım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Berat Ze 26 Temmuz 10, 2016 gönderildi Paylaş Temmuz 10, 2016 gönderildi çektiğiniz fotoğraf alanı ne ise o alanla ilgili örnek fotoğrafları - fotoğrafçıları takip edin çekim tekniklerini kompozisyonlarını öğrenin tekrar edin deneyin beğendiğiniz fotoğraflarınızı ilk etapta kendi sosyal medya hesabınız da paylaşabilir yada forumlar yada sosyal medya üzerinden fotoğraf grup sayfalarında paylaşabilirsiniz eskisi kadar yok ama ! gelişmeniz açısından sizi eleştirenler olacaktır dikkat ederek gelişerek yolunuza devam edin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın