umitsivri 0 Oluşturuldu: Temmuz 11, 2016 Paylaş Oluşturuldu: Temmuz 11, 2016 Merhaba arkaşlar ben yeni aldım cihazı filitre almayı istiyorum ama objektif üzerinde 55mm yazıyor objektif kapağında ise 52 mm hangisine göre almalıyım ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recep YAZICI 261 Temmuz 11, 2016 gönderildi Paylaş Temmuz 11, 2016 gönderildi Filtre almanıza gerek yok. Alırsanızda lens kapağında yazan çapa göre almalısınız. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
umitsivri 0 Temmuz 11, 2016 gönderildi Yazar Paylaş Temmuz 11, 2016 gönderildi Teşekkürler Recep bey, Arkadaşım alırsan uv filitre al demişti yansımaları engelliyormuş yanlış hatırlamıyorsam. Yanlışım varsa düzeltin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recep YAZICI 261 Temmuz 11, 2016 gönderildi Paylaş Temmuz 11, 2016 gönderildi Evet Yanlış. UV Filtre lensinizi dış etkenlerden korur. Gereklimidir yoksa gereksizmidir tartışması işin başka bir tarafı. Bence gereklidir . Yansımaları engellemek için polarize filtre edinmelisiniz. Ancak herşeyden önce filtre edinmeden filtre çeşitlerini ve ne işe yaradıklarını öğrenmek daha sağlıklı olacaktır. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cafer aydın 63 Temmuz 11, 2016 gönderildi Paylaş Temmuz 11, 2016 gönderildi Filtre çeşitlerini öğrenmek için buradan başlayabilirsiniz. http://www.kameraarkasi.org/filtreler/objektif/gecirme.html Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
umitsivri 0 Temmuz 12, 2016 gönderildi Yazar Paylaş Temmuz 12, 2016 gönderildi Çok teşekkür ederim şimdi inceliyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın