chevquete 0 Oluşturuldu: Temmuz 11, 2016 Paylaş Oluşturuldu: Temmuz 11, 2016 MRB doğru bir seçim olmadıgını biliyorum ama sb910 yada 900 e verecek bütcem olmadıgı için bugün youngou 560 ıv aldım. kafama takılan konu bu modelin ttl özelliği olup olmadıgı vede youngou modelleri içinde en yeni olanı hangisi ? aldıgım model hakkında türk sitelerde pek bilgi bulamadım da ! teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Orçun Edipoğlu 437 Temmuz 12, 2016 gönderildi Paylaş Temmuz 12, 2016 gönderildi 13 saat önce, chevquete yazdı: MRB doğru bir seçim olmadıgını biliyorum ama sb910 yada 900 e verecek bütcem olmadıgı için bugün youngou 560 ıv aldım. kafama takılan konu bu modelin ttl özelliği olup olmadıgı vede youngou modelleri içinde en yeni olanı hangisi ? aldıgım model hakkında türk sitelerde pek bilgi bulamadım da ! teşekkürler Bahsettiğiniz Flash TLL özelliğine sahip değildir. Yani flashın parlama şiddetini siz ayarlamak zorundasınız, bu değerleri fotoğraf makinenizden alıp işleyecek bir birime sahip değil bu flash. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın