AmatörFotocu 0 Oluşturuldu: Temmuz 18, 2016 Paylaş Oluşturuldu: Temmuz 18, 2016 Herkese merhaba,ben fotoğraf çekmeye yeni başladım kolye fotoğrafı çekmek istiyorum.Ama profesyonel ekipmanım yok sadece lg g4 telefonumun kamerası var nasıl çekebilirim yardımcı olurmusunuz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan YAZICI 856 Temmuz 19, 2016 gönderildi Paylaş Temmuz 19, 2016 gönderildi G4 de amatörler için basit çekim modu var. Öncelikle kolyeyi çekmek istediğiniz bir yere koyun. Telefonuzu elinize alıp kamerasını açın. Sağ üstte 3 nokta olan yere tıklayıp "basit" seçeneğini seçin. Telefonun kamerasını çekeceğiniz kolyeye doğru çevirin. Telefon ekranında kolyeyi gördüğünüz zaman herhangi bir parmağınızla ekrandaki kolyeye dokunun. Bu kadar. Son derece basit aslında G4 ile fotoğraf çekmek. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zülfü Mehmet ÖZÇİFÇİ 355 Temmuz 19, 2016 gönderildi Paylaş Temmuz 19, 2016 gönderildi Bas çek C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AmatörFotocu 0 Temmuz 19, 2016 gönderildi Yazar Paylaş Temmuz 19, 2016 gönderildi YArdımlarınız için teşekkür ederim yani şimdi benim yapcağım çekimler instagram ya da facebook taki dükkanımın sayfasında yayınlanacak bunlara ilavaten kullanmam gereken bir program varmıdır...Mesela gölgeyi yok etmek için... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan YAZICI 856 Temmuz 20, 2016 gönderildi Paylaş Temmuz 20, 2016 gönderildi instagram'ın kendi filtreleri özellikleri vs size yeterli olacaktır. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın