İçeriğe git

panaromik albüm


Recommended Posts

Tüm nikon ailesine merhaba ,  bugün bir başka konuda ilgili arkadaşların görüşlerine ihtiyacım var. konu: illustrator ve indesign . soru : panaromik albüm tasarıarsınımında bu iki program kullanılabilir mi ? cevap evet ise kullanımda ps ye göre ne gibi farklılıklar ve kolaylıklar. görüşleriniz ve önerileriniz için şimdiden teşekkür ediyorum.aranıza henüz yeni katılmama rağmen farklı konularda sorularıma cevap buldum.nikon ailesi bambaşka iyiki varsınız.

 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

İndesing genelde dergi tasarımlarında sayfa yapısında kullanılıyor diye biliyorum macromadia da ki freehandın devamı gibi düşünün. Albüm tasarımı yapacaksanız işinize yarayacaktır. Her halükarda ps kullanmanız gerek diye düşünüyorum çünkü fotoğraf üzerinde size düzenleme imkanını ps kadar sunmaz. İllustrator ise genelde vektörel çizimler için tasarlanmış bir program. Çok iyi logo çıkarabilirsiniz. Belki özel tasarımlar yapıp albüme yerleştirebilirsiniz. Yani inesing=freehand illustrator=coreldraw dersek yanılmış olmam galiba. Üstadlar daha iyi bilir yinede.

- Zülfü Mehmet ÖZÇİFÇİ tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sende sohbete katıl

Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın

Misafir
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

  Only 75 emoji are allowed.

×   Eklediğiniz Link Otomatik Olarak Embed Çevrilmiştir..   Sadece yazı link haline çevir

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editörü Temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Kullanım Şartları Gizlilik Politikası Bu web sitesini daha iyi hale getirmeye yardımcı olmak için cihazınıza çerezler yerleştirdik. Çerez ayarlarınızı değiştirebilirsiniz, aksi takdirde devam etmek için tamam olduğunuzu varsayacağız.