cavdaryavuz 0 Oluşturuldu: Temmuz 27, 2016 Paylaş Oluşturuldu: Temmuz 27, 2016 Merhaba, Genelde doğa fotoğrafı çekmeyi tercih eden biriyim. Lakin zaman oluyor ki bir kaç portre çekim yapma gereği duyuyorum. Bu anlamda bana önerebileceğiniz bütçeyi fazla zorlamayacak lensler nelerdir? Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yasar Ayka 1 Temmuz 28, 2016 gönderildi Paylaş Temmuz 28, 2016 gönderildi geniş acı lens isterseniz bende 11-16 f 2.8 Tokina lens var 300 - 350 cekim yapılmıstır macro olarak 100 - 150 cekim kullanılmıs 100 mm f 2.8 Tokina lens var lensler kutusunda tertemiz verebilirim. fullframe makina alacagım icin satmaktayım yasar@karizmareklam.org dan maille ulasabilrisiniz, uygun fiyatlı verebilirim lensleri Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yasar Ayka 1 Temmuz 28, 2016 gönderildi Paylaş Temmuz 28, 2016 gönderildi selamlar, en son 850 tl olur kutusunda ve tertemizdir, macro cicek böcek ilk aldıgımda 100-150 cekim yaptım sonrasında pek kullanmadım, ben daha cok insan cekiyorum portre icinde güzel bir lens ancak d750 almak istiyorum para yetmeyince lensleri de satıp makinayı alayım fikri olustu. magaza fiyatı 1.700 tl hayyamda , ben 1 sene kadar önce 1600 tl ye almıstım. istanbulda maltepe de yasıyorum size de uygun bir semtte görüp inceleyebilirisiniz. parasoley ve kutusu tertemiz duruyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zülfü Mehmet ÖZÇİFÇİ 355 Temmuz 28, 2016 gönderildi Paylaş Temmuz 28, 2016 gönderildi 18-200 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yasar Ayka 1 Temmuz 28, 2016 gönderildi Paylaş Temmuz 28, 2016 gönderildi 18 - 200 vr da var bende dx oldugu icin onu da satıyorum, lens market gibi oldu ama fx gecince bosa cıktılar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın