tkdogan 0 Oluşturuldu: Temmuz 30, 2016 Paylaş Oluşturuldu: Temmuz 30, 2016 Merabalar fotoğraf çekimine yeni başlayacağım nikon d3200 aldım fakat ayarlarını mı yapamıyorum nedir bilemedim cep telefonum dahi makinemden güzel çekim yapıyor lüften yardım edermisiniz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Orçun Edipoğlu 437 Temmuz 30, 2016 gönderildi Paylaş Temmuz 30, 2016 gönderildi Temel fotoğrafçılık ile alakalı okumalar yapın. Işık nedir, ISO-Diyafram-Perde ilişkisi nedir gibi temel bilgi ve kavramlara hakim olmaya çalışın. Fotoğraf çekerken belli bir reçete yoktur, izleyeceğiniz yollar vardır. Ondan araştırmaktan korkmayın. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yasin ÜYEL 31 Temmuz 30, 2016 gönderildi Paylaş Temmuz 30, 2016 gönderildi Diyafram öncelikli (A) ve enstantene öncelikli (S) modda denemeler yapın. Beğendiğiniz ve bepenmediğiniz fotoğrafların exif bilgilerini karşılaştırın. Bol bol okuyun. Okuduklarınızı uygulayın. Pes ederseniz eziyet çekmiş olursunuz. Pes etmez devam ederseniz yeni bir hobi ve yaşam tarzı edinirsiniz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın