Atalay Mete 98 Oluşturuldu: Ağustos 1, 2016 Paylaş Oluşturuldu: Ağustos 1, 2016 (düzenlendi) Nikon D3300 body için lens araştırırken en makul ve başarılı görünen Sigma 17-50mm f/2.8 lensi kullanamayacağımı gördüm. Bu konuda NT te tartışma göremedim. Sorunlar şöyle; Af yapamama ve OS nin çekimden sonra çalışmaya devam etmesi (24 MP bodylerde oluyormuş). Yeni yazılım ise sorunları daha kötüleştiriyor denmiş. Son durum nedir, bilen var mı? Örneğin: https://www.dpreview.com/forums/thread/3981199 Ağustos 1, 2016 - atalay mete tarafından düzenlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Atalay Mete 98 Ağustos 1, 2016 gönderildi Yazar Paylaş Ağustos 1, 2016 gönderildi (düzenlendi) Bu arada başlık D7000 ana başlığı altında görünüyor. Doğru yere taşımakta zorlandım. Admin yardımcı olabilir mi acaba? Ağustos 1, 2016 - atalay mete tarafından düzenlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın