suat 0 Oluşturuldu: Ağustos 6, 2016 Paylaş Oluşturuldu: Ağustos 6, 2016 Nikon d800E almayi düşünüyorum bunun hakkında eksileri neler dış çekim için ihtiyacimi görür mu yani değer mi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Forum Editörü Sebahattin Demir 472 Ağustos 6, 2016 gönderildi Forum Editörü Paylaş Ağustos 6, 2016 gönderildi Suat bey, Neden D800 ya da D810 değil de D800E? Bunu hangi kriterlere göre seçtiniz? "E" modelinin farkını bilerek mi seçim yapıyorsunuz? Saygılar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kemal Öztürk Turkoy 1.320 Ağustos 6, 2016 gönderildi Paylaş Ağustos 6, 2016 gönderildi Sebahattin beyinde bahsettiğini gibi zaten siz bir kaç düşünce ile D800E seçimi yapmışsınız bunlarıda yazarak ben bu sebeblerle bu modeli almak istiyorum düşüncelerimde yanlış veya eksik olan kısım varmıdır sizlerinde fikirleri almak isterim diye yazarsanız daha iyi cevaplar alabilirsiniz diye düşünüyorum Saygılar... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Atalay Mete 98 Ağustos 8, 2016 gönderildi Paylaş Ağustos 8, 2016 gönderildi On 06.08.2016 at 22:33, Sebahattin Demir yazdı: Suat bey, Neden D800 ya da D810 değil de D800E? Bunu hangi kriterlere göre seçtiniz? "E" modelinin farkını bilerek mi seçim yapıyorsunuz? Saygılar. aslında seçenek sunsaymış arkadaşımız daha kolay cevap veriridik a ) ikisi arasındaki 0.01 lik fark benim için önemli b ) anti alising filtreye gıcığım var c ) E kasanın ikinci eli daha iyi dediler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın