Desire 0 Oluşturuldu: Ağustos 13, 2016 Paylaş Oluşturuldu: Ağustos 13, 2016 Merhaba fotoğraf dostları bu lensi almayi planlıyorum fakat internette herhangi bir inceleme veya (iyi-kotü)yorum yok lensin kronik hatası felan mi var niye hiç incelemesi yok ? Kafamdaki soru işaretleri var giderirseniz mutlu olurum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Atakan Alp 3 Ağustos 13, 2016 gönderildi Paylaş Ağustos 13, 2016 gönderildi 3 saat önce, Desire yazdı: Merhaba fotoğraf dostları bu lensi almayi planlıyorum fakat internette herhangi bir inceleme veya (iyi-kotü)yorum yok lensin kronik hatası felan mi var niye hiç incelemesi yok ? Kafamdaki soru işaretleri var giderirseniz mutlu olurum Hocam D serisi lensler motorlu değildir haberiniz olsun. Netlemeyi gövde yapar. Onun dışında iyi duruyor ancak amacınız manzara ise o paraya sizi çok fazla tatmin etmeyecek. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Desire 0 Ağustos 13, 2016 gönderildi Yazar Paylaş Ağustos 13, 2016 gönderildi (düzenlendi) Bir saat önce, Atakan Alp yazdı: Hocam D serisi lensler motorlu değildir haberiniz olsun. Netlemeyi gövde yapar. Onun dışında iyi duruyor ancak amacınız manzara ise o paraya sizi çok fazla tatmin etmeyecek. Yorumunuz için teşekkür ediyorum.Amacım manzara filtre mevzusu yüzünden birazda bu lense baktım..Baska arkadaşlardanda yorum bekliyorum Ağustos 13, 2016 - Desire tarafından düzenlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Atakan Alp 3 Ağustos 13, 2016 gönderildi Paylaş Ağustos 13, 2016 gönderildi Bir saat önce, Desire yazdı: Yorumunuz için teşekkür ediyorum.Amacım manzara filtre mevzusu yüzünden birazda bu lense baktım..Baska arkadaşlardanda yorum bekliyorum Anladım hocam. Ben de tokina 11-16 DX II'ye yoğunlaştım. Biraz param olunca alcam. Filtre takılabiliyor tokina'ya. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yasin ÜYEL 31 Ağustos 13, 2016 gönderildi Paylaş Ağustos 13, 2016 gönderildi Tokina 11-16 çok iyi bir lens. Gayet keskin, renkler canlı, kontrastı güzel parasını hakeden bir ürün. Bir de nd1000 filtre ile süper iş çıkarır. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Başar 0 Ağustos 31, 2017 gönderildi Paylaş Ağustos 31, 2017 gönderildi Aynı konudan muzdaribim. D90 için 35mm yerine 24mm 2.8 d mi alsam diye düşündüm ama bende bu ürünle ilgili birşey bulamadım. Sonuç olarak 24mm den vazgeçtim, 35mm 1.8 g alacağım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın