intension 0 Oluşturuldu: Ağustos 24, 2016 Paylaş Oluşturuldu: Ağustos 24, 2016 Selamlar. D7000 on-off anhtarın da sorun yaşıyorum. On çalışıyor fakat Off'a çektiğimde kapanmıyor her seferinde pili çıkarıp takıyorum. Nasıl düzeltebilirim ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şenol Ustabaş 27 Ağustos 25, 2016 gönderildi Paylaş Ağustos 25, 2016 gönderildi Merhaba; Bu sorundan önce kablosuz uzaktan kumanda ile çekim yaptınızmı ? Eğer yaptınız ise ;tecrübe ile sabittir bu soruna yol açıyor, belli bir süre sonra düzeliyor.Eğer yok ise aklıma ilk gelen fabrika ayarlarına dönmek.. Kolay gelsin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
intension 0 Ağustos 25, 2016 gönderildi Yazar Paylaş Ağustos 25, 2016 gönderildi Kablosuz kumanda kullanmadım ama ucuz/bilinmedik marka kumandanın tıpkı SD kart gibi makinenin kafasını karıştırdığı doğru olabilir. SD kartı çıkarınca düzeldi Teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın