Turgut Rustem Oluşturuldu: Eylül 4, 2016 Oluşturuldu: Eylül 4, 2016 Merhaba. D3200 ile video çekiminde kumlanma azalmıyor. İso 100 yapıyorum yine kumlanma var, bitürlü kumlanmayı gideremiyorum. Bunun bi çözümü var mı? Alıntı
Atalay Mete Eylül 5, 2016 gönderildi Eylül 5, 2016 gönderildi Rüstem bey akla ilk gelen, ayarlarda atladığınız bir şey olup olmadığı. Ayarları yaparken bu videoda olan adımlara uyuyorsunuz değil mi? özellikle menü başlığındaki iki aşama? Alıntı
Turgut Rustem Eylül 5, 2016 gönderildi Yazar Eylül 5, 2016 gönderildi 30 dakika önce, atalay mete yazdı: Rüstem bey akla ilk gelen, ayarlarda atladığınız bir şey olup olmadığı. Ayarları yaparken bu videoda olan adımlara uyuyorsunuz değil mi? özellikle menü başlığındaki iki aşama? Çok teşekkür ederim, sorunumu çözdüm. Sağolun. Alıntı
Atalay Mete Eylül 5, 2016 gönderildi Eylül 5, 2016 gönderildi Bu başlığı okuyacak arkadaşlarımızın da sorun yaşamaması için nasıl çözdüğünüzü aktarabilir misiniz? Alıntı
Turgut Rustem Eylül 5, 2016 gönderildi Yazar Eylül 5, 2016 gönderildi Aynen videodaki gibi "f" değerlerini azalttım, iso 1600 yaptım, 1/30 ile çektim gürültüsüz çıktı, ama bence ortamdan-ortama değerlerde fark olabilir. Alıntı
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın