İçeriğe git

Makina seçimi yardım


Recommended Posts

Bütün nikontürk ailesine  üyelerine öncelikle merhabalar sizlerden bi ricam olcak yeni bir dslr makina alacağım başlangıç seviyesi  tavsiyeleriniz ve nedenlerini yazarsanız çok sevinirim karar aşamasındayım  engelli bi vatandaş olarak en uygun fiyata en iyi uzun ömürlü bi cihaz almam lazım maddi durumum çok iyi değil yardımlarınızı esirgemeyin lütfen hayırlı günler 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

d5300  18-55 ve 55-200 lensle birlikte 2500 tl bütce ile alabilirsin,  bütcen sınırlı diye yazmıssın ama sınır belirtmemissin. kullanım alanların ne olacak pek bilemedigimden bence giriş seviyesinin bir üstü olan 5200-5300 serileri uygundur.  bir de fotograf konusunda meraklı ve gönül vermemişsin iyi kompakt makinalar var onlara da daha uygun bütcelerle bakabilirsin, dslr dünyası lens kalitesi ile bütceyle cok ilgili ve iyi lensler cogumuzun bütcesini aşıyor günümüz şartlarında, bir yerde koşu bantları gibi giriş seviyesi makina alıp cok da meraklı degilse memnun kalmayıp sonra elden cıkarmaya çalışıyor insanlar... bu kuyuya düşmemek lazım. (koşu bantların da genelde 3 aydan sonra elden cıkarır cogu insan, örnek ordan) koşmak ve fotograf peşinde koşmak da benzer eziyetler bir nevi...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

düşüncen ve desteğin için çok teşekkür ederim ama fiyat ne bilmiyorum ama benim verebileceğimden yüksektir maksimum oda taksitle 1500 tl verebilirim kardeş aylık 250 li tl veya çok zorlarsam belki 500 500 öderim . 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

fotoğrafta faturada yazıyor 1600 gövde 600 lens biri 2 aylık diğeri 4 aylık fiyatlar eğer resmi tr garantili olacaksa bu civarda. 1500 için 150tl komisyon binecek isterseniz kendi kartınızdan taksitli nakit avans çekin 50tl daha ben keserim 1450 gönderirsiniz bana hem taksitli olur hem fiyatı daha uygun gelir size.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

kardeşim ilgi ve desteğine çok teşekkür ederim ama o kadar limitli bi kartım dahi yok engelli bi vatandaş olduğum için sade çalıştığım yerden aldığım maaş var ondanda ayırabileceğim  aylık 250 tl ödeme buda senin istediğin cihazı almanı uzatır ve seni zorlar tabi bide güven meselesi var ortada sen istediğin şartlarda alıcı bulabilirsen ver istediğin cihazı al kısmet değilmiş demekki bundada vardır bi hayır ginede Allah razı olsun desteğin için .

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

teşekkür ederim aldığımda buraya yazarım baya bi tecrüben var herhalde ufak bi sorum olcak şuanki maddi durumu kurtaran canon d100 - nikon d3300 gibi sence hangisi olmalı tanıştığımıza sevindim sağolasın ilgin için adım mustafa  istanbul üsküdarda oturuyorum .

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Tabiki bilgim dahilinde yardımcı olurum daha tecrübeli dostlarımız var. Yolun en başında makineler fakat nikon giriş seviyesi makineleri daha başarılı özellikle imaj kalitesi olarak.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sende sohbete katıl

Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın

Misafir
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

  Only 75 emoji are allowed.

×   Eklediğiniz Link Otomatik Olarak Embed Çevrilmiştir..   Sadece yazı link haline çevir

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editörü Temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Kullanım Şartları Gizlilik Politikası Bu web sitesini daha iyi hale getirmeye yardımcı olmak için cihazınıza çerezler yerleştirdik. Çerez ayarlarınızı değiştirebilirsiniz, aksi takdirde devam etmek için tamam olduğunuzu varsayacağız.