İçeriğe git

Nikon D5100 flaş arızası

gencfotografcl

Recommended Posts

1 sene önce analog fotoğraf makinesi serüveninden biray sıyrılıp dslr ile devam etme kararı aldım bir kaç karanlık çalışma denemesinden sonra düşük ışıkta bu makinenin biraz yetersiz kaldığını gördüm gece çekimlerini bıraktım ve yaklaşık 6 aydır felan flaşı hiç kullanmadım son zamanlarda bir tıkırtı gelmeye başladı düşmemesine rağmen ilk önce bir irkildim çünkü kuzenime vermiştim kamerayı bir organizasyon işinde kullanması için objektifi ters cevirip sıyırmasından korktum sonra flaş kapağını açasım geldi açılmadı ve o bütün tıkırtılar o kapağın altından gelmekte ve sıkışık vaziyette inanın canice zorladım 2.el aldığım için garantisi felan yok bunu nasıl yaptırabilirim hayyam da yaparlar mı ve en önemlisi bu işlem yapılırken body dağıtılmak zorunda mıdır çünkü hiç bir yerinde vida veya pim benzeri bişey göremedim 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

• Forum Editörü

Doğru ve güvenilir bir adres;

Hayyam pasajı

Özcan Vurun (Usta)

Cep : 0536 431 7871

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sende sohbete katıl

Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın

Misafir
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Eklediğiniz Link Otomatik Olarak Embed Çevrilmiştir..   Sadece yazı link haline çevir

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editörü Temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Kullanım Şartları Gizlilik Politikası Bu web sitesini daha iyi hale getirmeye yardımcı olmak için cihazınıza çerezler yerleştirdik. Çerez ayarlarınızı değiştirebilirsiniz, aksi takdirde devam etmek için tamam olduğunuzu varsayacağız.