gencfotografcl 0 Oluşturuldu: Eylül 10, 2016 Paylaş Oluşturuldu: Eylül 10, 2016 1 sene önce analog fotoğraf makinesi serüveninden biray sıyrılıp dslr ile devam etme kararı aldım bir kaç karanlık çalışma denemesinden sonra düşük ışıkta bu makinenin biraz yetersiz kaldığını gördüm gece çekimlerini bıraktım ve yaklaşık 6 aydır felan flaşı hiç kullanmadım son zamanlarda bir tıkırtı gelmeye başladı düşmemesine rağmen ilk önce bir irkildim çünkü kuzenime vermiştim kamerayı bir organizasyon işinde kullanması için objektifi ters cevirip sıyırmasından korktum sonra flaş kapağını açasım geldi açılmadı ve o bütün tıkırtılar o kapağın altından gelmekte ve sıkışık vaziyette inanın canice zorladım 2.el aldığım için garantisi felan yok bunu nasıl yaptırabilirim hayyam da yaparlar mı ve en önemlisi bu işlem yapılırken body dağıtılmak zorunda mıdır çünkü hiç bir yerinde vida veya pim benzeri bişey göremedim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Forum Editörü Sebahattin Demir 472 Eylül 12, 2016 gönderildi Forum Editörü Paylaş Eylül 12, 2016 gönderildi Doğru ve güvenilir bir adres; Hayyam pasajı Özcan Vurun (Usta) Cep : 0536 431 7871 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın