İçeriğe git

X-Rite ColorMunki Smile Hk.


Recommended Posts

Merhaba,

 

Aşağıdaki ürünü almayı düşünüyorum. Windows 10 üzerinde de çalıştığını yazmışlar. Ekran kalibrasyonu için en uygun bu ürünü bulabildim. Daha önce kullanan ve bilgisi olan var mı?

 

https://www.amazon.com/X-Rite-CMUNDIS-ColorMunki-Display/dp/B009APMNB0

 

 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bende kendi yazıcımda foto çıktı alabilmek için istiyorum. Ama daha araştırmadım. Bu tarz bir ürün aldığınız da; yeni bir konu açıp ürün hakkında tecrübelerinizi paylaşabilirmisiniz?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Şuan 89$ olmuş, kargo ile birlikte 94$ yapıyor. Kullanıcı yorumlarını okudum. Bazı memnun kalmış bazıları sorun yaşamış. Ben dell xps full hd laptop kullanıyorum. Buna ilaveten ofiste Hp pavilion 22xi ekranım var. Gümrük 75€ kısıtlaması var. Bunu alırsam eğer gümrükte takılır mı sizce ? Birde uygun derken fiyat olarak uygun buldum yoksa çok daha iyi ama çok pahalı cihazlar da var.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

75€ sınırı tam anlamıycam 75 degil cok ufak üstü rakamlara %90 birşey demiyorlar aslında bu aldıgın kargo firmasına baglı DHL veya UPS kargo sıkıntı olabilir direk sen PTT devlet kargosu yoluyla alırsan o fiyat hiç bir vergi ödemeden belki 2 veya 3 TL ile kapına gelir. Sıkıntı olucak bir ürün ve fiyat değildir. 89$ kargo zaten dahil değildir bu hesaplara.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

6 dolar alıyor DHL kargo için sitesinde gördüm. Bu markanın diğer modellerine de baktım En basic olanı bu geldi bana. Benim için Windows 10 da sorunsuz çalışsın. Laptop ve LCD ekranımı doğru kalibre etsin yeterli. Projeksiyon vs. kullanmadığım için gerekde görmüyorum daha ileri seviye sürümlerine.

 

Bu markanın bu modelini kullanan olmamış sanırım. Olsaydı şimdiye yazmış olurlardı. 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Çok yaygın bir durum değil yani kullananın cıkması cok önemli iş yapan basımla ugraşan kişiler veya bu konuya takıntılı insanlar yapar. Bir arkadaşımdan alıp yapmıştım ancak Spyder 3 ile yapmıştım.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sende sohbete katıl

Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın

Misafir
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

  Only 75 emoji are allowed.

×   Eklediğiniz Link Otomatik Olarak Embed Çevrilmiştir..   Sadece yazı link haline çevir

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editörü Temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Kullanım Şartları Gizlilik Politikası Bu web sitesini daha iyi hale getirmeye yardımcı olmak için cihazınıza çerezler yerleştirdik. Çerez ayarlarınızı değiştirebilirsiniz, aksi takdirde devam etmek için tamam olduğunuzu varsayacağız.