İbrahim ÖZKAN 53 Oluşturuldu: Ekim 4, 2016 Paylaş Oluşturuldu: Ekim 4, 2016 Merhabalar. Dün DSLR Photography dergisinin Eylül sayısını satın aldım. Bu sayı 50. sayıları olduğu için yanında Fotoğraf terimleri sözlüğü hediye ediyorlar. Yeni başlayan kişiler temin edip bu kaynaktan yararlanabilir. Gerçekten güzel içeriği var. Ben aldım ve kütüphaneme ekledim. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kemal Öztürk Turkoy 1.320 Ekim 4, 2016 gönderildi Paylaş Ekim 4, 2016 gönderildi Hayırlı olsun @İbrahim ÖZKAN iyi Okumalar Güzel bir kitap dediğiniz gibi alıp okumada fayda vardır. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İbrahim ÖZKAN 53 Ekim 4, 2016 gönderildi Yazar Paylaş Ekim 4, 2016 gönderildi Teşekkür ederim @Kemal Öztürk Turkoy Gözucuyla bir baktım. Güzel bir sözlük yapılmış gerçekten. Herkes birer tane edinmeli. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zülfü Mehmet ÖZÇİFÇİ 355 Ekim 5, 2016 gönderildi Paylaş Ekim 5, 2016 gönderildi Hayırlı olsun. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın