Kasım ALIK 0 Oluşturuldu: Ekim 5, 2016 Paylaş Oluşturuldu: Ekim 5, 2016 ACİİLLL cevap lütfen Herkese selam arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.Bir nikon bayisinden Sıfır D7100 aldım bi arkadaşımın söylemesiyle fotoğrafları inceledim karşıma + şeklinde beyaz bi şekil çıkıyor tüm fotoğraflarda sizce sorun nedir ve ne yapmalıyım. Yeni olduğum için hiç bi bilgim yok bilgilerinizi bekliyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
neehot 102 Ekim 6, 2016 gönderildi Paylaş Ekim 6, 2016 gönderildi Hayırlı olsun . Bir fotoğraf paylaşabilir misiniz sorun ne görelim? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Orçun Edipoğlu 437 Ekim 6, 2016 gönderildi Paylaş Ekim 6, 2016 gönderildi genel olarak gözlemlediğim ACİLLLLL gibi saçma başlıklarla konu açan arkadaşlar, açtıkları başlıkları takip etmiyor ya da forumlarda kalıcı olmuyorlar. okumak en büyük erdemdir, kullanım kitapçığını bir oku derim... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kasım ALIK 0 Ekim 6, 2016 gönderildi Yazar Paylaş Ekim 6, 2016 gönderildi fotoğraf atmaya çalıştım ama boyut büyük diye yükleyemedim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kasım ALIK 0 Ekim 6, 2016 gönderildi Yazar Paylaş Ekim 6, 2016 gönderildi içiniz rahat olsun ben takipteyim ve kullanma kitapçığında lekeyle ilgili bilgi olacağını zannetmiyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kasım ALIK 0 Ekim 6, 2016 gönderildi Yazar Paylaş Ekim 6, 2016 gönderildi telefonla çektim bu fotoğrafı arkadaşlar fotoğrafa bilgisayardan zoom girdiğimde tüm fotoğraflarda böyle bir şey var kırpıp attım resmi inşallah belli ediyordur. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
neehot 102 Ekim 6, 2016 gönderildi Paylaş Ekim 6, 2016 gönderildi telefonla çektim bu fotoğrafı arkadaşlar fotoğrafa bilgisayardan zoom girdiğimde tüm fotoğraflarda böyle bir şey var kırpıp attım resmi inşallah belli ediyordur.Fotoğrafın tam halini atsanız ve bizde lekenin fotoğrafın neresinde olduğunu görsek, fotoğraftaki boyutunu görsek fena olmazdı. Sanki ölü pixel gibi. 5pixel kayıp gibi. Sensör lekesi gibi durmuyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kasım ALIK 0 Ekim 6, 2016 gönderildi Yazar Paylaş Ekim 6, 2016 gönderildi tam boyut var ama fotoğraf boyutu büyük diye siteye yükleyemiyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Atalay Mete 98 Ekim 6, 2016 gönderildi Paylaş Ekim 6, 2016 gönderildi herhangi bir "edit" uygulamasıyla "yeniden boyutlandır" ı kullanabilir, daha küçük boyutta gönderebilirsiniz. Windovs kullanıyorsanız, picture editor vardır bilgisayarnızıda. fotoğrafa sağ tıklayıp "birlikte aç" menüsünden program seçin. Bu arada lütfen başlığa konu hakkında bilgi yazın. "imdat, aman aman" gibi şeyler yazmayın ki konu arşivlenebilsin, başkaları da gereksinim duyduklarında konudan bilgi sahibi olsunlar, yararlanabilsinler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kasım ALIK 0 Ekim 6, 2016 gönderildi Yazar Paylaş Ekim 6, 2016 gönderildi şuan okuldayım eve geçince yapıp atarım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kemal Öztürk Turkoy 1.320 Ekim 6, 2016 gönderildi Paylaş Ekim 6, 2016 gönderildi Konu başlığınızı acil yapınca konulara acil bakılmıyor sayın @Kasım ALIK Bilginiz olsun. Konu Başlığınızı değiştirdim. Lütfen dikkat ediniz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Forum Editörü Ümit Alper TÜMEN 756 Ekim 7, 2016 gönderildi Forum Editörü Paylaş Ekim 7, 2016 gönderildi Benim teşhisim; Bunun ölü pixel olduğu yönünde. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kasım ALIK 0 Ekim 7, 2016 gönderildi Yazar Paylaş Ekim 7, 2016 gönderildi evet bende çok araştırdım ölü piksel dendi.garanti nasıl yapacak tamir sureci nasıl olur bilginiz var mı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Forum Editörü Ümit Alper TÜMEN 756 Ekim 7, 2016 gönderildi Forum Editörü Paylaş Ekim 7, 2016 gönderildi Şimdi, Kasım ALIK yazdı: evet bende çok araştırdım ölü piksel dendi.garanti nasıl yapacak tamir sureci nasıl olur bilginiz var mı Kasım bey, Eğer kameranız Karfo Karacasulu garantili ise telefonla size en yakın şehirdeki servisi arayıp, sorununuz hakkında bilgi vererek, tamir prosedürünü (kaç günde yapılıp, geri gelir vs.) öğrendikten sonra size en yakın Nikon yetkili servise kargo ile gönderiyorsunuz ve tamir olunca size geri gönderiyorlar. Bilginize, Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın