bahadır gündüz 1 Oluşturuldu: Kasım 3, 2011 Paylaş Oluşturuldu: Kasım 3, 2011 internette gezinirken bulmuştum kimden olduğunu hatırlamadığım bir alıntıdır.4 cd halinde nero uzantılı dosya halinde upload edilmiş deamon tools vb sanal sürücü yardımıyla dosyaları açabilirsinizhttps://rapidshare.c...42E751F4738|0|0 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kemal Öztürk Turkoy 1.320 Kasım 4, 2011 gönderildi Paylaş Kasım 4, 2011 gönderildi Paylaşım için teşekkürler.. bahadır bey Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Kaymaz 0 Kasım 12, 2011 gönderildi Paylaş Kasım 12, 2011 gönderildi ben izledim gerçekten de güzel Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
akın yüce 32 Kasım 15, 2011 gönderildi Paylaş Kasım 15, 2011 gönderildi Anlatımin dili nedir ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Kaymaz 0 Kasım 15, 2011 gönderildi Paylaş Kasım 15, 2011 gönderildi türkçe uygulamalar da var Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Beysan TAŞCI 57 Kasım 29, 2011 gönderildi Paylaş Kasım 29, 2011 gönderildi Bu 3 part'ı ben de indirdim.Ancak açamadım.Nedir bunun açma yolu arkadaşlar?? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bahadır gündüz 1 Aralık 1, 2011 gönderildi Yazar Paylaş Aralık 1, 2011 gönderildi acıklama olarak yazmıstım ama gozunuzden kacmıs sanırım deamon tools vb sanal sürücü yardımıyla dosyaları açabilirsiniz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Samet Yilanci 0 Aralık 2, 2011 gönderildi Paylaş Aralık 2, 2011 gönderildi Win7 64 bitte calistirabilen var mi? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
akın yüce 32 Aralık 2, 2011 gönderildi Paylaş Aralık 2, 2011 gönderildi Bende de 64 bit 7 ultimate var, dameon tools sorunlu, şöyle ki eklediğin sanal sürücü sadece 1 kereliğe mahsus çalışıyor, sonra o sürücü hata veriyor, tekrar programa girip yeni bir sanal sürücü ekliyorsun eklediğin sürücüye dosyayı gösterip işlemi yapıyorsun; makineni açıp kapatınca o sürücüde iflas ediyor.işlem yapacağın zaman sürekli sürücü eklemek gibi bir yolu seçersen sorunun kalmaz diye düşünüyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın