Yasin Korkmaz 56 Oluşturuldu: Ekim 30, 2016 Paylaş Oluşturuldu: Ekim 30, 2016 Merhaba arkadaşlar.. Makinem Nikon D5100 Bu aralar Macro çekimler yapacağım bir lens bakıyorum, aklımda " Tamron SP 90mm F/2.8 Di Macro VC USD Lens " var Fakat istediğim güzel macro çekimleri yapmak Videodaki gibi... Bu örnek verdiğim bir video.. Ben yakın çekim ve macroda netlik istiyorum.. { Bir sineğin kare göz desenin netliği gibi.. } Lens almak yerine RayNOX alsam dahamı doğru olur ? Fakat elimde Tamron Af 18-270mm /F3,5 -6,3 Di II VC PZD LD Aspherıcal [IF] Objektif var Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
neehot 102 Ekim 30, 2016 gönderildi Paylaş Ekim 30, 2016 gönderildi Takip Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yasin Korkmaz 56 Ekim 30, 2016 gönderildi Yazar Paylaş Ekim 30, 2016 gönderildi Şimdi, neehot yazdı: Takip Valla Tamron Af 18-270mm /F3,5 -6,3 Di II VC PZD LD Aspherıcal [IF] lense RayNOX etki etmiyor gibime geldi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın