Esra82 0 Oluşturuldu: Kasım 17, 2016 Paylaş Oluşturuldu: Kasım 17, 2016 Nikon d800 kullaniyorum. Makro lens almak istiyorum. Biraz bakistirdim. 105 mm yi begendim. Baska degerlendirebilecegim lensler var mi acaba? Tesekkurler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yasin Korkmaz 56 Kasım 17, 2016 gönderildi Paylaş Kasım 17, 2016 gönderildi Bende iyice araştırmıştım ve Tokina çok ama çok hoşuma gitti Fakat fiyat olarak beni aşıyor Sizde esra hanım benim gibi düşünürseniz Bunun gibi bir elektronik Extension tube almanız mantıklı olacaktır Çünkü elektronik Extension Tube'yi normal Extension Tube'den ayıran özellik AF - F - S ( Auto focus {Otomatik odaklanma} - Diyafram - Enstantane ) özelliklerini kullanabilmenizdir Macro Lens alsanız dahi, küçücük böceğin kare göz desenlerini çekmek için gene RayNOX gibi aksesuarlara ihtiyaç duyulacak ve bu çekimlerde bir Photoshop yardımı ile Focus Stacking bilmek gerek Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Esra82 0 Kasım 17, 2016 gönderildi Yazar Paylaş Kasım 17, 2016 gönderildi Yasin bey tesekkur ederim. Dediklerinizi de bi arastirayim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yasin Korkmaz 56 Kasım 17, 2016 gönderildi Paylaş Kasım 17, 2016 gönderildi 14 dakika önce, Esra82 yazdı: Yasin bey tesekkur ederim. Dediklerinizi de bi arastirayim. Videoyu 6:55'ten sonra izleyin.. Extension Tube kullanımı zordur ama mükemmel sonuçlar elde edilebilir Bence Extension Tube'nin Elektronic olması pozlamayı kolaylaştırır Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın