mnafiz 0 Oluşturuldu: Kasım 19, 2016 Paylaş Oluşturuldu: Kasım 19, 2016 Herkese merhabalar. Eski bir Canon 5DM2 kullanıcısı olarak bugün Nikon D750 aldım. Daha önce hiç Nikon kullanmadığım için alışma evresine giriştim hemen. Sormak istediğim 2 soru var. D750 WiFi'siz modeli var mıdır? Ayarlar kısmında WiFi ile ilgili bir şey bulamadım ben. Acaba wifisiz modelini mi aldım diye düşünüyorum. 2.sorum da AF noktarı ile ilgili. Canonda ben istediğim af noktasını seçebiliyordum. Ama D750'de uğraşıyorum uğraşıyorum makina bana izin vermiyor. Kendi kendine istediğini netliyor. Nasıl oluyor Nikon'da bu iş? Anlatırsanız çok makbule geçer. Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
selim kocer 6 Kasım 19, 2016 gönderildi Paylaş Kasım 19, 2016 gönderildi d750 k modelinde wifi yok. Guney kore versiyonu. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Forum Editörü Sebahattin Demir 472 Kasım 19, 2016 gönderildi Forum Editörü Paylaş Kasım 19, 2016 gönderildi Merhaba, Cevap : 1 Elinizdeki model "K" modeli değilse Nikon D750 Wi-Fi'sız modeli yok. Elinizdeki gövdede Wi-Fi mevcut. Nasıl kullanacağınız konusunda Kullanım Kılavuzu 281'inci sayfaya göz atabilirsiniz. Kullanım Kılavuzu yoksa bu adresten indirebilirsiniz. Cevap : 2 Buradaki sorunuz AF Netleme noktası adedi seçimi mi (AF Alan Modu), yoksa Netleme noktasını herhangi bir noktaya kaydırmak mı? AF Netleme noktasını ayarlama Makinenizin netleme seçici kilidini aşağıdaki gibi yapın. Yön Ok tuşları ile istediğiniz noktaya getirin, deklanşöre yarım bastığınızda makineniz bu noktayı netleyecektir. Fotoğrafınızı çekin. Netleme noktasını tekrar ortaya getirmek için "OK" tuşuna basmanız yeterli olacaktır. AF Alan Modu seçimi AF modu düğmesine basarak ve alt-ayar kadranı istenen ayar vizörde ve kontrol panelinde görünene kadar döndürülerek seçilir. Daha fazla bilgi için bakınız Kullanım Kılavuzu Sayfa 123. Saygılar. 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mnafiz 0 Kasım 19, 2016 gönderildi Yazar Paylaş Kasım 19, 2016 gönderildi Şimdi anladım sayenizde Sebahattin bey. Çok teşekkür ederim Elimdeki model sanırsam Kore modeli. Varsın wifi olmasın artık ne diyelim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın