akgila temir 0 Oluşturuldu: Aralık 3, 2016 Paylaş Oluşturuldu: Aralık 3, 2016 esenlikler herkese.. yıllar önce bir arkadasım kullanmadığı pallas lensini bana vermisti..bir kösede öylece durması canımı sıkmaya basladı. bu lensi kullanmak için analog bir makine almak yerine, kendi nikon d80'imde kullanmak için ne tür bir adaptör almam lazım? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Atalay Mete 98 Aralık 3, 2016 gönderildi Paylaş Aralık 3, 2016 gönderildi Sayın Akgila, sanırım şu işinizi görür, https://fotografium.com/urun/nikon-m42-adaptor?gclid=CjwKEAiA1ITCBRDO-oLA-q_n8xYSJADjBQfG1xq1DEysmY2ZB522k50cZ3G4Ze2rb3Y6JZoNEIdjMxoCgS7w_wcB selamlar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
akgila temir 0 Aralık 3, 2016 gönderildi Yazar Paylaş Aralık 3, 2016 gönderildi Atalay bey çok sağ olun yardımınız için. Asagıda paylastığım ürün isimi görür mü sizce, yoksa adaptörün yalnızca bir parçası mı? http://www.hepsiburada.com/nikon-dslr-modelleri-icin-m42-lens-objektif-adaptoru-ring-p-FTAZT57025?magaza=CazipShop&wt_gl=cpc.tum.genel.pla&gclid=CIq8g5nh1tACFdUaGwodY2YO7w Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Atalay Mete 98 Aralık 3, 2016 gönderildi Paylaş Aralık 3, 2016 gönderildi Sanırım görür. İkisi arasındaki fiyat farkı sanırım metal ve plastik olmalarından kaynaklanıyor. Başka m42 mount lensler de kullanacaksanız metali olan daha uzun ömürlü olabilir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
turkstockfotograf 83 Aralık 3, 2016 gönderildi Paylaş Aralık 3, 2016 gönderildi Nikon ve M42 lensler iyi anlaşmaz. Siz o adaptörü alsanız bile lens sonsuza netlemeyecek. Yani belli bir mesafeden sonra işe yaramayacak lens. Sonsuza netlemesi için içi mercekli adaptörler var. Ancak adaptördeki mercekten dolayı lensin kalitesi çamura dönüşecek. Yani nikon da M42 lens kullanmak pek mantıklı değil maalesef. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zafer Ertem 22 Aralık 3, 2016 gönderildi Paylaş Aralık 3, 2016 gönderildi Arkadaşlarında dedği gibi m42 adaptörle lensi tam anlamıyla kullanmıycaksınız ama bir adaptör temin edip hevesinizi ve merakınızı almanızı öneririm eski m42 lensler gerçekten çok başarılı optiklere sahip o yüzden denemeye tecrübe etmeye değer bende bi dönem d80'imde hanimar 135mm f2.8, pentagon 50mm f1.8 kullanmıştım tecrübe etmek gerekiyomuş denemeye değer tabi sizin tercihinize kalmış.. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
akgila temir 0 Aralık 3, 2016 gönderildi Yazar Paylaş Aralık 3, 2016 gönderildi çok çok sağ olun arkadaslar zaman ayırıp yanıtsız bırakmadığınız için beni((: görüslerinizi dikkate alacağım.. hem adaptör alıp d80'de denemeyi hem de zenit'le denemeyi düsünüyorum. filme ya da sensöre nasıl yansır bilmiyorum fakat çıplak gözle söyle bir lensi incelediğimde çok hosuma gitti gördüklerim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın