neehot 102 Aralık 20, 2016 gönderildi Paylaş Aralık 20, 2016 gönderildi denemedim. kırmızı rengin kattığı hava hoşuma gitmişti. sizin gözünüzden nasıl oldu merak ettiğimden paylaşabilir misiniz? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Atalay Mete 98 Aralık 20, 2016 gönderildi Yazar Paylaş Aralık 20, 2016 gönderildi 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
neehot 102 Aralık 20, 2016 gönderildi Paylaş Aralık 20, 2016 gönderildi beğeniniz için de teşekkür ederim. s/b olunca da güzel olmuş. farklı ortamlara sürüklemiş. galatasarayın kötü gidişatının olduğu bir dönemde maçtan alınan bir kare. renkli hali ile ortamı anlatmaya çalışmıştım. siyah beyaz olunca dediğim gibi farklı bir ortam gibi ama dramatikliğini koruyan güzel bir çalışma olmuş.teşekkür ederim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Atalay Mete 98 Aralık 20, 2016 gönderildi Yazar Paylaş Aralık 20, 2016 gönderildi aynı şeyi ben de düşündüm. Renkli haliyle spor gazetesine konacak bir GS fotoröportajı. S/B haliyle, tüm hayal kırıklığı yaşayan seyircileri temsil ediyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Akın Demircioğlu 18 Mayıs 26, 2017 gönderildi Paylaş Mayıs 26, 2017 gönderildi Bir zamanlar 85mm varken... Gezi sırasında çektiğim bir foto, konuya denk gelince paylaşmak istedim. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın