Serhat Ergün Oluşturuldu: Aralık 18, 2016 Oluşturuldu: Aralık 18, 2016 Merhabalar d7100 kullanıyorum sıfır aldım 1 ay falan olmuştur sanırım kafama takılan bişiy var makinem elimdeyken böle yukarı aşağıya ya yaptımda bir ses geliyor bu bir sorun mu acaba servise danıştımda ayna ile ilgilidir normal bir sesdir dedi sizlerinde görüşünüzü almak isterim. Alıntı
Atalay Mete Aralık 20, 2016 gönderildi Aralık 20, 2016 gönderildi Serhat bey endişe etmeyin, yakın zamanda bu soru gene sorulmuştu ve yanlış hatırlamıyorsam makinenin flaş ya da flaş yuvasındaki basit bir şeydi. Alıntı
Serhat Ergün Aralık 20, 2016 gönderildi Yazar Aralık 20, 2016 gönderildi Teşekkür ederim Atalay bey Alıntı
Forum Editörü Sebahattin Demir Aralık 20, 2016 gönderildi Forum Editörü Aralık 20, 2016 gönderildi Serhat bey, Şuna bir göz atın. Saygılar. Alıntı
Serhat Ergün Aralık 20, 2016 gönderildi Yazar Aralık 20, 2016 gönderildi Sağolun konuyu incelemedim Sebahattin bey Alıntı
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın