Ayhan KORKMAZ Oluşturuldu: Kasım 16, 2011 Oluşturuldu: Kasım 16, 2011 Canon s5 kullanıyorum. Ancak Nikon hayranıyım.Amatör olarak fotoğraf çekerken büyük heyecan duyuyorum.üst seviye bir makina almak istiyorum.Fotoğrafa yeni başlayacak biri olarak ustalardan SLR fotoğraf makinası tavsiyesi bekliyorum..(2000 tl bütçem var) şimdiden teşekkürler...saygılarımla... Alıntı
mustafabüber Kasım 16, 2011 gönderildi Kasım 16, 2011 gönderildi madem ki karar nikon hedef belli, tam d90 zamanı. şimdi de yeter, ileride de. 2350ye garantili satılıyor. fiyat bu kadar düşükken .o bütçeye göre on numara makina. d3100'de iidir ama bi süre sonra model yükseltme gereği duyabilirsiniz. onun için d90 sizi uzun süre götürecektir. elinize alıp deneme imkanınız olursa, haklılığımı göreceksiniz. sadece elinize alıp kurcalayın. Alıntı
Kemal Öztürk Turkoy Kasım 17, 2011 gönderildi Kasım 17, 2011 gönderildi Parasının karşıgılını veren ve verimli güzel bir makına olarak D90 Tavsiye ederim gerçekten iyi ve başarılı bir makina.. Alıntı
Fatih Mecit Öztürk Kasım 17, 2011 gönderildi Kasım 17, 2011 gönderildi Tavsiye olarak D90, yada ikinci el temiz bir d300 beklentilerinizi fazlasıyla karşılayacaktır. Alıntı
akın yüce Kasım 20, 2011 gönderildi Kasım 20, 2011 gönderildi Günün birinde benimde olacak... D90denen cihazdan... Alıntı
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın