Ahmet Sefa 0 Oluşturuldu: Ocak 2, 2017 Paylaş Oluşturuldu: Ocak 2, 2017 yeni lens almak istiyorum ama nikon 50mm dediğim zaman birsürü çeşit çıkıyo aralarında fiyat olarak epey fark var neden ucuz olanların pahalı olanlardan farkı ne Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
neehot 102 Ocak 2, 2017 gönderildi Paylaş Ocak 2, 2017 gönderildi Çok ilginç bir soru ya da ben anlamadım. Hangi çeşitler çıkıyor 50mm deyince? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
neehot 102 Ocak 2, 2017 gönderildi Paylaş Ocak 2, 2017 gönderildi Daha doğrusu prime lenslerden bahsediyoruz değil mi? 50mm f1.8g, 50mm f1.8d, 50mm f1.8e, 50mm f1.4g olanlardan? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Sefa 0 Ocak 2, 2017 gönderildi Yazar Paylaş Ocak 2, 2017 gönderildi Nikon 50mm. f/1.8 D AF NİKON AF-S NİKKOR 50mm. f/1.8G sorumu tam olarak anlatamadım sanırım bu ikisinin arasındaki fark nedir desem daha doğru olur sanırım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
neehot 102 Ocak 2, 2017 gönderildi Paylaş Ocak 2, 2017 gönderildi Aralarındaki fark lensin içinde af (autofocus) motoru bulundurup bulundurmaması durumu. Kullandığınız body de dahili af motoru varsa d uzantılı seri işinizi görür ama yoksa mecbur g serisine yönelmeniz gerekiyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
neehot 102 Ocak 2, 2017 gönderildi Paylaş Ocak 2, 2017 gönderildi G serisi daha pahalıdır çünkü içinde extra motor vardır. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman Şen 1 Ocak 3, 2017 gönderildi Paylaş Ocak 3, 2017 gönderildi Al 50 mm 1,8 d yi arkana bakmaTapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
neehot 102 Ocak 3, 2017 gönderildi Paylaş Ocak 3, 2017 gönderildi Kullandığınız body destekliyorsa neden olmasın. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zafer Ertem 22 Ocak 3, 2017 gönderildi Paylaş Ocak 3, 2017 gönderildi Extra motor dışında optiği d serisine göre "G" serisi daha kaliteli ve daha keskin diye biliyorum testlerini incelerseniz ne demek istediğimizi anlarsınız.. Youtube'ta testleri mevcut bide 50mm den beklentiniz nedir iş amaçlı mı yoksa hobby mi ? Yani sizin beklentinizle doğru orantılı 50mm d seriside işinizi görür ama ben iş yapıcam olaya daha profosyonel bakarsanız daha kaliteli optiklere yönelmeniz gerekebilir saygılar.. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hakanlevent 1 Ocak 16, 2017 gönderildi Paylaş Ocak 16, 2017 gönderildi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Sefa 0 Ocak 16, 2017 gönderildi Yazar Paylaş Ocak 16, 2017 gönderildi teşekkürler gerçekten açıklayıcı bir video olmuş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın