İçeriğe git

Non vr, vr lens farkı

Recommended Posts

http://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_nıkon-d3400-af-p-18-55-non-vr-dslr-fotoğraf-makinesi-1169925.html  
media markt ta non vr olarak gördüm, nikonun yetkili satıcılarından bazılarında böyle bişeye karşılaşmadım da, "non vr" vr yok manasında mıdır? 
http://www.klasfoto.com.tr/Nikon-D3400-18-55mm-VR-Lensli-Fotograf-Makinesi,PR-44620.html , 
alacağım yer ya da site için bir tavsiyeniz var mı acaba? Acemisiyim biraz ama bilmemek değil öğrenmemek ayıp diyeyim. Teşekkürler :)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

non vr 
vr yani titreşim engelleme sistemi yok anlamında kullanılıyor
buda yeni adet oldu.. daha öncesine kadar böyle bir ibare yoktu...

18 55 lens yerine 18 105 lens almanız daha yararınıza olacaktır
hem geniş hem zom özelliği ile uzun bir süre her alanda işinizi görecektir

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Anladım Berat bey, teşekkür ederim. 18 105 olan bütçemi biraz aşıyor ama tavsiyenizi dikkate alıcam. Fotopazar.com dan da baktım. Vr için de sağolun. Bu hafta uyguna hangisi denk gelirse sipariş vericem. Son birkaç gündür iyice netleştirdim sayılır. Tekrar teşekkür ederim. Hayırlı günler.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

şimdiden hayırlı olsun
18 55 yerine 
18 105 için biraz zorlayın kendinizi
işinize daha çok yarar
bütçenizi fazla aşıyorsa
sirkeci yada netten
spot yada 2.el temiz ürünlere de yönelebilirsiniz
daha hesaplı olur

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Evet o lens'in VR olan ve VR olmayan 2 serisi var satıcılar farklı kit yaparak satışa sunmuşlar.  Ancak tavsiye için tabiki VR lens alın faydasını görürsünüz.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

• 3 hafta sonra...
On 14.01.2017 at 01:23, Alper GÜLERSÖNMEZ yazdı:

Şimdi biraz biraz kamerayı tanımak lazım. Teşekkür ederim

nasıl gidiyor alışabildiniz mi?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sende sohbete katıl

Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın

Misafir
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Eklediğiniz Link Otomatik Olarak Embed Çevrilmiştir..   Sadece yazı link haline çevir

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editörü Temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Kullanım Şartları Gizlilik Politikası Bu web sitesini daha iyi hale getirmeye yardımcı olmak için cihazınıza çerezler yerleştirdik. Çerez ayarlarınızı değiştirebilirsiniz, aksi takdirde devam etmek için tamam olduğunuzu varsayacağız.