saimdag 0 Ekim 12, 2018 gönderildi Paylaş Ekim 12, 2018 gönderildi Merhaba Atanur Bey, Aynı sorunu ben de 85mm Sigma'da yaşıyorum. Çevremdeki bir çok arkadaşım da aynı sorunu Tamron ve Sigma 'nın bazı modellerinde yaşıyorlar. Nikon a yazdığımda ise son derece saçma bir cevap verdiler. '' Sorunun Sigma'dan kaynaklandığını '' söylüyorlar. Yaklaşık üç ay geçmesine rağmen herhangi bir düzeltmeye de gitmediler. Şayet eski versiyonunu arıyorsanız ben de mevcut. Size gönderebilirim. Selamlarımla... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
FATİH AKAR 0 Haziran 13, 2019 gönderildi Paylaş Haziran 13, 2019 gönderildi On 12.10.2018 at 19:34, saimdag yazdı: Merhaba Atanur Bey, Aynı sorunu ben de 85mm Sigma'da yaşıyorum. Çevremdeki bir çok arkadaşım da aynı sorunu Tamron ve Sigma 'nın bazı modellerinde yaşıyorlar. Nikon a yazdığımda ise son derece saçma bir cevap verdiler. '' Sorunun Sigma'dan kaynaklandığını '' söylüyorlar. Yaklaşık üç ay geçmesine rağmen herhangi bir düzeltmeye de gitmediler. Şayet eski versiyonunu arıyorsanız ben de mevcut. Size gönderebilirim. Selamlarımla... merhaba bana gönderebilirmisiniz ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
FATİH AKAR 0 Haziran 13, 2019 gönderildi Paylaş Haziran 13, 2019 gönderildi On 31.05.2018 at 22:37, Atanur Sevim yazdı: Nikon d810 Fotoğraf makinemi bu akşam son sürüm yazılıma güncelledim. Fakat Sigma 105 mm f.2,8 macro lensim auto netleme yapmaz oldu ve bu lens takılıyken APS-C ve APS-S menüsü yanıp sönüyor. Nokta sayısı seçiciye bastığım da da tüm menü yanıp sönüyor. Tamron 24 70 f.2.8 herhangi bir sorun yok sadece sigma da yaptı. Düzeltme durumu nedir. bir çözüm bulabildiniz mi ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın