Hüdai 1 Oluşturuldu: Mart 2, 2017 Paylaş Oluşturuldu: Mart 2, 2017 Merhaba, Yeni almış olduğum makinede makinemi bir türlü af moduna geçirimedim. Makina af modunda iken lens a modunda. AF tuşuna basıp ana kadranı çeviriyorum lakin hiç bir değişiklik olmuyor. Bunun sebebi ne olabilir?? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
neehot 102 Mart 2, 2017 gönderildi Paylaş Mart 2, 2017 gönderildi af tuşu hangisi oluyor? benim ayarlarda yarım deklanşör ile netleme yapıyor. kadranı çeviriyorum derken? neden çeviriyorsunuz? kadrandan kastınız ne? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hüdai 1 Mart 2, 2017 gönderildi Yazar Paylaş Mart 2, 2017 gönderildi af modunu aktif hale getirip deklanşöre yarım basıyorum ama hiç bir değişme olmuyor. af modunu aktif hale getirince AF-A, AF-S VEYA AF-C yazısının göstergede yazması lazım diye biliyorum ama bende yazmıyor. sorun nerede anlamadım bir türlü Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hüseyin 3 Mart 3, 2017 gönderildi Paylaş Mart 3, 2017 gönderildi AF tuşu diye bahsettiğiniz makinenin yanındaki netleme tuşu değil mi? Ayrıca lens ile birlikte bu tuş da AF modunda iken tuşa basarak ana kadranı çevirirseniz sırasıyla AF-A, AF-S ve AF-C modlarını görmerniz gerekir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kemal Öztürk Turkoy 1.320 Mart 3, 2017 gönderildi Paylaş Mart 3, 2017 gönderildi Bahsettiğiniz gibi makina lens çıkartma düğmesi yakınında bulunan Normalde AF Makatıp açmaya yarayan çektik üstünde bir tuş var ona basılı tutup Ekran üzerinden görebilirsiniz diyafram halkası çevirerek. AF-S AF-C modlarını. Öncelikle Bahsettiğim düğmenin çentik kısmını AF almayı unutmayın. M Modunda kalmasın. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hüdai 1 Mart 6, 2017 gönderildi Yazar Paylaş Mart 6, 2017 gönderildi Af modu düğmesi çalışmıyormuş. Reset attım makinaya çalışmaya başladı. Birde netleme tuşunu denklanşörden alıp AE-L/AF-L tuşuna atamışım. Ayarları sıfırlayınca denklanşör netlemeye başladı. Çok şükür sorun kalmadı. İlginize teşekkür ederim. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın