Enes Yıldırım 0 Oluşturuldu: Mart 11, 2017 Paylaş Oluşturuldu: Mart 11, 2017 Ben bu bataryaları alıcam fakat orjinal mi değil mi yardımcı olur musunuz? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kemal Öztürk Turkoy 1.320 Mart 12, 2017 gönderildi Paylaş Mart 12, 2017 gönderildi Bu konu hakkında aldığınız kaynak yer veya kişi önemlidir. Ne kadarda görselden orjinal görebilirsiniz ancak dikkat etmenizde fayda var. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Enes Yıldırım 0 Mart 13, 2017 gönderildi Yazar Paylaş Mart 13, 2017 gönderildi Teşekkür ederim.Makinam D5500 eğer bu pil sahte ise makinaya zarar verir mi?Her hangi bi sıkıntı yaşarmıyım?Bu pili yedek olarak kullanıcam.Teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kemal Öztürk Turkoy 1.320 Mart 13, 2017 gönderildi Paylaş Mart 13, 2017 gönderildi Merhabalar aslında makinaya zarar verme kısmı pilin çok kalitesiz olma ihtimali varsa zarar vericektir şişme ve hücre kaybı olması gibi ancak bu pilin pek öyle durduğunu zannetmiyorum. Makinaya zarar vermez tek sıkıntı çabuk bitebilir eğer yan sanayi ise en büyük sorununuz bu olur. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Enes Yıldırım 0 Mart 13, 2017 gönderildi Yazar Paylaş Mart 13, 2017 gönderildi Bilgilendirdiğiniz için çok teşekkür ederim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yasin ÜYEL 31 Mart 13, 2017 gönderildi Paylaş Mart 13, 2017 gönderildi Duracell'in pilleri de çok iyi deniyor. 100 lira civarında. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kirlikedi 3 Haziran 10, 2017 gönderildi Paylaş Haziran 10, 2017 gönderildi şimdi en-el14/a bu bu seri bu şekilde. sendeki büyük ihtimal bendekide öğle siyah olan en-el14 aralarındaki fark ne dir bilemiyorum ama nikon servis e batteriy grip ile çift pil kullanmak için 2 sini birlikte taksam ne olur diye servis e sordum servis kullanma demişti. bilemiyorum @Yasin ÜYEL bende çok merak ettiğim bir pil duracell i hepimiz biliyoruz ama dsrl pilleri nasıldır acaba iyice araştırmak lazım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın