İçeriğe git

Recommended Posts

gönderildi
12 dakika önce, masteryi87 yazdı:

Merhaba arkadaşlar aşağıdaki linkten d5300 makine aldım.Manuel olarak netlik yaparken netlemeyi yapıyor fakat sonsuz dönüyor biryerde durması gerekmez mi?

http://urun.n11.com/dslr-fotograf-makinesi/nikon-d5300-af-p-18-55mm-vr-lens-dslr-fotograf-makinesi-P31703319

Aynı makine aynı lensi kullanıyorum. Hiçbir sorun yok. Yeni af-p lensin özelliği. Sonsuz döner. Af modunda manuel müdahaleye imkan tanır. Sessizdir. Güle güle kullanın.

gönderildi

Bileziğin sonsuz dönmesi içinde bulunan focus halkasının tam dönmesi anlamına gelmiyor sadece dış bilezik tam olarak dönüş sağlayarak güvenliği bozulmaya karşı koruma için sınır koymaz devamlı zorlayıp zamanla o sınırı bozmamanız için bir yerden sonra zaten boş dönecektir tur atarken.

gönderildi

Bir sorum daha olacak arkadaşlar dışarı çıkıp manzara  fotoğrafı çekmek istedim deklanşöre basınca vizerde noktalar gözüküyor fakat kırmızı yanmıyor siyah yanıyor.Dün kırmızı yanıyordu ama? Bu ne demek oluyor?

Evin içinde çekerken kırmızı yanıyor dışarı tuttuğumda siyah noktalar çıkıyor.

Sende sohbete katıl

Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın

Misafir
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Eklediğiniz Link Otomatik Olarak Embed Çevrilmiştir..   Sadece yazı link haline çevir

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editörü Temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Kullanım Şartları Gizlilik Politikası Bu web sitesini daha iyi hale getirmeye yardımcı olmak için cihazınıza çerezler yerleştirdik. Çerez ayarlarınızı değiştirebilirsiniz, aksi takdirde devam etmek için tamam olduğunuzu varsayacağız.