Hasan Akgül 0 Oluşturuldu: Mart 19, 2017 Paylaş Oluşturuldu: Mart 19, 2017 D610 Nereden alınır karfo garantili aşırı fiyat farkı var 7000 6800 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Forum Editörü Sebahattin Demir 472 Mart 20, 2017 gönderildi Forum Editörü Paylaş Mart 20, 2017 gönderildi @Hasan Akgül bey, Bu gibi işler, diğerlerinde de olduğu gibi biraz kısmet işi. Dediğiniz gibi fahiş fiyat farkları var arada. Ben bu gibi alışverişlerimi İstanbul Hayyam'daki Refleks Foto'dan yapıyorum, şu ana kadar çok şükür bir sorun yaşamadım aldığım ürünlerde. O nedenle sorun yaşarsam nasıl bir şeyle karşılaşırım bilmiyorum. Ben de bir dostumun tavsiyesiyle Refleks ile tanışmıştım. Sahibi Uğur bey size gereken yardımı yapacaktır. Saygılar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hüseyin özdemir 78 Mart 21, 2017 gönderildi Paylaş Mart 21, 2017 gönderildi Refleks foto Uğur Bey iyidir. bir kaç alışverişim oldu. Onun dışında Hayyam'da alışveriş yaptığım firmalar. Odak Foto Mustafa Abi. Hayyam Foto Teknik Cemil abi ve Micro Foto Selçuk Güleryüz. Hayyam Pasajı esnafının gününde denk gelmek lazım. Bazen yoğunluktan, bazen herkesin birşey sorup almamasından, bazen tok esnaflıktan pek ilgi alaka göstermeyebiliyorlar. bir de fiyat genelde kurlara bağlI olarak değişiyor günlük. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın