Gürcan Tataş 0 Oluşturuldu: Nisan 24, 2017 Paylaş Oluşturuldu: Nisan 24, 2017 Merhabalar tüm ustalarımdan ricam ayarları çocuk kurcalamış bende acemiyim makinam d5100 bazen tam ekran çekiyor bazen üst kısımda bir siyahlık oluyor. Nasıl düzeltebilirim. Şimdiden çok teşekkür ederim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Berat Ze 26 Nisan 24, 2017 gönderildi Paylaş Nisan 24, 2017 gönderildi siyah çizginin olduğu enstantene değeri nedir ? acaba yere mi düşürdüler perde hasar gördü aklıma bu geldi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürcan Tataş 0 Nisan 24, 2017 gönderildi Yazar Paylaş Nisan 24, 2017 gönderildi Nasıl bakıp bulabilirim acaba? Çok acamiyim. Teşekkür ederim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Berat Ze 26 Nisan 25, 2017 gönderildi Paylaş Nisan 25, 2017 gönderildi enstantene den kastım makineyi M moduna alıp tekerlek yada menü üzerinden 1/200 1/640 1/1000 gibi değerlere bakınız başıma gelmişti bu tarz bir durum aklıma da ilk gelen buydu birde hafıza kartını formatlayıp öyle deneyin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kemal Öztürk Turkoy 1.320 Nisan 25, 2017 gönderildi Paylaş Nisan 25, 2017 gönderildi Ben 2 fotoğraf arasındaki farklı anlamadım ? Tam ekran çekiyor bazen siyah çizgi atıyor dediğiniz kısım nedir ? Şuan ekranki alt ve üst kısımdaki siyahbölümleri görüyorsanız onlar bilgi için ayrılan kenarlıklar onlar zaten fotoğrafa dahil değildir sadece ön izleme ekranında size bilgi için vardır. Bu bilgileri görmeyip sadece fotoğraf görmenizde mümkündür önizleme menüsü kapatarak sadeace fotoğraf görebilirsiniz. Bumu sizin tam ekran dediğiniz kısım acaba ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürcan Tataş 0 Nisan 25, 2017 gönderildi Yazar Paylaş Nisan 25, 2017 gönderildi 54 dakika önce, Berat Ze yazdı: enstantene den kastım makineyi M moduna alıp tekerlek yada menü üzerinden 1/200 1/640 1/1000 gibi değerlere bakınız başıma gelmişti bu tarz bir durum aklıma da ilk gelen buydu birde hafıza kartını formatlayıp öyle deneyin 1/4 F25 yazıyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürcan Tataş 0 Nisan 25, 2017 gönderildi Yazar Paylaş Nisan 25, 2017 gönderildi Şimdi, Kemal Öztürk Turkoy yazdı: Ben 2 fotoğraf arasındaki farklı anlamadım ? Tam ekran çekiyor bazen siyah çizgi atıyor dediğiniz kısım nedir ? Şuan ekranki alt ve üst kısımdaki siyahbölümleri görüyorsanız onlar bilgi için ayrılan kenarlıklar onlar zaten fotoğrafa dahil değildir sadece ön izleme ekranında size bilgi için vardır. Bu bilgileri görmeyip sadece fotoğraf görmenizde mümkündür önizleme menüsü kapatarak sadeace fotoğraf görebilirsiniz. Bumu sizin tam ekran dediğiniz kısım acaba ? İki foto da bir fark yok zaten biri biraz yakın üst kısım da siyah bir bölüm oluşuyor bazen. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürcan Tataş 0 Nisan 27, 2017 gönderildi Yazar Paylaş Nisan 27, 2017 gönderildi Yok mu koca forum da anlayan şaşırtıcı? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Forum Editörü Sebahattin Demir 472 Nisan 28, 2017 gönderildi Forum Editörü Paylaş Nisan 28, 2017 gönderildi Siyah görünüyor dediğiniz bir fotoğrafı buradan paylaşır mısınız? Makine LCD ekranının fotoğrafını çekerek değil, direk JPEG dosyayı buradan paylaşın. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürcan Tataş 0 Mayıs 5, 2017 gönderildi Yazar Paylaş Mayıs 5, 2017 gönderildi Ekte fotoğraflar şu çok ilginç bazen bir düzgün çekiyor bir bozuk bu da ard arda çekildi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kemal Öztürk Turkoy 1.320 Mayıs 6, 2017 gönderildi Paylaş Mayıs 6, 2017 gönderildi Eklediğiniz fotoğraflar çok küçük ve anlatmak istediğiniz ne yazdığınızdan nede fotoğraflardan anlaşılıyor lütfen açık olarak sorunuzu belirtiniz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürcan Tataş 0 Mayıs 6, 2017 gönderildi Yazar Paylaş Mayıs 6, 2017 gönderildi Bazen ekranın üstünde siyahlık oluşuyor neden acaba ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Forum Editörü Sebahattin Demir 472 Mayıs 6, 2017 gönderildi Forum Editörü Paylaş Mayıs 6, 2017 gönderildi Makinenizin perde mekanizması problemli gibi. Bu gibi bir hatayı bir ayarla oynayarak yapamazsınız. Yani çocuğunuz bir ayarı yanlışlıkla değiştirip böyle bir hata verdiremez. Tetikleyici ve harici flaş kullanımlarında bu tip hatalar görülebilir yalnızca, o da sizin durumunuzda söz konusu değil. Büyük ihtimal makine düşürülmüş veya darbe almış olabilir. Bir servise göstermenizde fayda var. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kemal Öztürk Turkoy 1.320 Mayıs 6, 2017 gönderildi Paylaş Mayıs 6, 2017 gönderildi Problem sebahattin beyin dediği gibi olabilir perde problemi. Bu çekimler hangi modda yaptınız Manuel mod mu ? Flash kullanmadan Oto modda çekim yapın bu hatayı alacakmısınız deneyin bir Flash Perde hızı problemine benziyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürcan Tataş 0 Mayıs 6, 2017 gönderildi Yazar Paylaş Mayıs 6, 2017 gönderildi Auto da çektim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürcan Tataş 0 Mayıs 6, 2017 gönderildi Yazar Paylaş Mayıs 6, 2017 gönderildi Şimdi yandaki flaş düğmesine bastım düzeldi gibi ama objektif açma kapanma hızı da biraz yavaş gibi o şak şak sesi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın