Hikmet g yaraş Oluşturuldu: Nisan 30, 2017 Oluşturuldu: Nisan 30, 2017 Merhabalar çektiğimiz fotoğrafları izlerken ekran atındaki tarih saat vs bilgileri görmek istemiyorum, bulamadım bir ayarı var mı acaba? (d5300) Alıntı
Kemal Öztürk Turkoy Nisan 30, 2017 gönderildi Nisan 30, 2017 gönderildi Bakınız burada aynı konudan bahsetmişiz işinize yarayacaktır. Alıntı
Hikmet g yaraş Nisan 30, 2017 gönderildi Yazar Nisan 30, 2017 gönderildi Şimdi, Kemal Öztürk Turkoy yazdı: Bakınız burada aynı konudan bahsetmişiz işinize yarayacaktır. Sağolun kemal bey ama play ekranındaki tarih saat foto ismini kastetmiştim ifade edemedim Alıntı
Kemal Öztürk Turkoy Nisan 30, 2017 gönderildi Nisan 30, 2017 gönderildi pardon şimdi anladım önizleme ekranından bahsediyorsunuz onu kaldırmak önizleme ekranında 4 yönlü tuşla aşagı veya yukarı yaparak bilgi ekranları arasında geçiş yapabilirsiniz. Alıntı
Hikmet g yaraş Mayıs 1, 2017 gönderildi Yazar Mayıs 1, 2017 gönderildi Aramadığım yer kalmadı ne kadar kolaydaymış teşekkür ederim:) Alıntı
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın