Kenan ÜSTÜNDAĞ 3 Oluşturuldu: Mayıs 7, 2017 Paylaş Oluşturuldu: Mayıs 7, 2017 Herkese merhabalar diliyorum.. Sizlerden alacağım öneri; manzara fotoğrafçılığı için geniş açı lensler. (Makine D300) Fiyat 2000 tl yi geçmeyecek şekilde, tabiki sıfır 2.el lens almak taraftarı değilim. Teşekkür ediyorum şimdiden Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kemal Öztürk Turkoy 1.320 Mayıs 8, 2017 gönderildi Paylaş Mayıs 8, 2017 gönderildi Kullandığınız makinaya fiyat performans için en iyi model Sigma 10-20mm 2. versiyon yani sadece f3.5 olan modelidir. Testlerine ve örneklerine bakın kullandığım bir lens'di. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kenan ÜSTÜNDAĞ 3 Mayıs 8, 2017 gönderildi Yazar Paylaş Mayıs 8, 2017 gönderildi (düzenlendi) Evet şuan ön planda bu gözüküyor. Teşekkür ederim Kemal Bey Mayıs 8, 2017 - Kenan ÜSTÜNDAĞ tarafından düzenlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aaasssddd 0 Mayıs 9, 2017 gönderildi Paylaş Mayıs 9, 2017 gönderildi Merhaba. Canon un 50 MM 1.8 objektifi 569 tl iken Nikonun 50 MM 1.8 objektifi neden 1099 Tl Diğer objektiflerde de durum bu şekilde mi ? Neden bu şekilde olduğunu bilen beni aydınlatabilir mi ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın