Lysthenon 0 Oluşturuldu: Mayıs 16, 2017 Paylaş Oluşturuldu: Mayıs 16, 2017 Merhaba nikontürk ve değerli üyeleri . Belki garip gelecek ama fikir ve yorumlarınıza ihtiyacım var Fuji marka küçük zoom lu kompakt makina ile hobi olarak başladığım fotoğraf sevgisi Nikon d80 ve devamında D300 ile sürdü.zaman iş kaynak derken D300 de kaldık. Lens olarak 50 mm ile 500 mm arasında çok farklı lens deneyimim oldu kullandım sattım vs.uzatmayayım. Nikon coolpix p900 (kompakt )makinayı gördüm inceledim ve D300 ( SLR )arasında kaldım.Yorumlarınıza başvurmak istedim. Saygılar sunarım. . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
neehot 102 Mayıs 18, 2017 gönderildi Paylaş Mayıs 18, 2017 gönderildi p900 sanki bir yazılım dehası gibi. f2.8 gibi diyafram seçeneği sunuyor. oldukça iyi bir zoom ve aynı zamanda da geniş açı size sunuyor. oldukça kullanışlı bir makine gibi ancak şu noktada takılıyorum; sensör boyutu 6.2x4.6mm d300 ise 23.6x15.8mm . şimdi sensör ne kadar büyükse detaylar ve ışık okadar çok yakalanır. yani ışık konusunda iso seviyeniz daha aşağıda olur. ama p900 güzel sonuç veriyorsa bu yazılımla alakalıdır. ayrıca p90016mp ama d30012mp yani bana bukadar küçük sensörün daha büyük megapixel vermesi biraz kalitesiz bir sonuç verecekmiş gibi geliyor. d300ün artısı lens değişimi. ve farklı amaçlar için üretilmiş lensler daha kaliteli sonuç almanızı sağlar. hepsi tek lenste toplanabilseydi firmalar başka lens üretmek için uğraşırlarmıydı bilemedim. benim şahsi görüşüm kompakt yerine dslr almak yönünden ama sizin fotoğraf bakışınız her amaca uygun olsun ise p900 işinizi görür. d300 biraz eski bir makine gibi gene de tercihim dslr. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lysthenon 0 Mayıs 20, 2017 gönderildi Yazar Paylaş Mayıs 20, 2017 gönderildi Teşekkür ederim. . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın